Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nekem miért fáj?

Figyelt kérdés
3 éve élünk együtt a barátommal,1 hónapig külön mentünk,most újra együtt lakunk de abban az 1 hónapban ő elkezdett elég komolyan csajozni.. most láttam facebookon hogy most akivel beszélget csaj már elég régóta annak a képéhez írogat ilyeneket,hogy imádlak imádom ezt a képet! meg olyanokat beszélgetnek kedveli a képét.. ami nekem nagyon rosszul esik..:S kedveljem be amit irt a csaj képéhez..és amiket ezek beszélgettek..:S nagyon fáj...:'(

2013. máj. 3. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
De ezeket most írta a lánynak, mióta megint együtt vagytok?
2013. máj. 3. 09:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen..
2013. máj. 3. 09:22
 3/5 acelsziv ***** válasza:
Akkor jó eséllyel cöveksógornőd van.
2013. máj. 3. 09:37
 4/5 ivilicious ***** válasza:
ja,hagyd már el
2013. máj. 3. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Előbb én mondjuk megkérdezném tőle, hogy mi az ábra. Abban az 1 hónapban "legálisan" csinálhatott bármit, nem? Ha történt is köztük bármi, attól még maradhattak jóban anélkül is, hogy az folytatódna, és az, h beszélgetnek fb-n...? Hát nah, tegyék, ha jól esik. Hogy képeket like-olgat ott? Úgyszint. Gondolom azért volt oka, hogy mégis újra összejöttetek.

Annyi csak a lényeg, hogy ha meg tud győzni arról, hogy épp nincs viszonya senkivel, akkor ne idegenítsed el fölösleges túlzott féltékenykedéssel. Mert akkor előbb utóbb tényleg lesz valaki melletted is neki.

De hogy ez kiderüljön, először beszélj vele, és mondd meg neki, mi bánt, és mi a gondod.

2013. máj. 3. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!