Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok összeülni úgy hármasban a párod egyik lány barátjával? :/
Volt már, hogy arra kért a párod?
Semmi kedvem hozzá :/...
de nem szexre értem!
Csak úgy összeülni, üdítőre v sörre.
semmi kedvem a csajhoz.:S
úgy tudom régebb tetszett is a barátomnak...
Igazad van....amúgy megsúgok valamit:
Fiú-lány barátság nincs......hidd el, de úgysem fogsz kiállni magadért
Az én páromnak nincsennek lánybarátai és tőlem is elvárja, hogy ne legyenek fiúbarátaim (amit nem kell elvárni mivel nincs rájuk szükségem)
Ha tényleg szeretne, nem így lenne az egész, hidd el (de úgysem fogod, mindegy....de azért kitartást...együttérzek veled...)
Ez nagyon attól függ, hogy ki az a lány barát, meg hogy mennyire mélyen őszinte a kapcsolat a pár tagjai között. Mi pont tegnap ültünk le dumálni pont így, ráadásul tiszta csajos témák pörögtek javarészt.
A lány baráttal kavarás nem volt soha, ezt is a legelején tisztáztuk. A fiú-lány barátság sokszor tényleg marhaság, de nekünk sok éve működik. Az elején a lány barátnak fura, hogy van partner, a párnak meg fura, hogy van lány barát, de ezen hamar túlléptünk, ahogy megismerték egymást. Csak őszintén, nyíltan, éretten meg kell beszélni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!