Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti ezt hogy fogadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal szilveszterkor táncoltam, beszélgettünk közben, mondtam neki, hogy nagyon szép, Ő azt mondta nekem, hogy én is jól nézek ki.. csak hogy azóta nem írtam neki, előtte is ismerősöm volt. Ha a helyében lennétek, és most rátok írnék, hogy reagálnátok?
2013. máj. 1. 21:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nyugodtan írj rá, én örülnék neki nagyon:)
2013. máj. 1. 21:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Pedig írni a legegyszerűbb szerintem. Majd élőben izguljál!

Írj neki, aztán lesz ahogy lesz! Addig gyűjts erőt már most, ha eddig gondolkodtál!

Az is lehet, hogy a csajnak már van valaki, vagy szerelmes lett vagy akármi. Sosem lehet tudni! Ha így lenne, akkor legközelebb sietősebben érdeklődj! Ha nem, akkor pedig most húzzál bele! :)

2013. máj. 1. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
En orulnek nagyon csak nem ertenem hogy mi tartott ilyen sokaig. :-) meg ha bokoltal is neki akkor csak nem lehetsz olyan felenk! Foleg hogy okod sincs ra mert visszabokolt tehat biztosan bejossz neki. Semmi veszitenivalod nincs, csak nyerhetsz, erdemes megprobalni sztem.
2013. máj. 1. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
elég sokat vártál, de mindenképp írj rá szerintem. jobb bebukni, mint azon rágódni mi lett volna ha... és ezt úgy mondom hogy mind2-ben volt részem.
2013. máj. 1. 21:59
 15/20 A kérdező kommentje:
ráírtam :) és egész jó a dinamikája :DDDD
2013. máj. 1. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:
akkor hajrá ;)
2013. máj. 1. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Részleteket!XD
2013. máj. 1. 23:40
 18/20 anonim ***** válasza:
most, hogy ráírtál és jól elbeszélgettek (és nincs azóta senkije a lánynak) hívd el, találkozzatok valahol!! ;)
2013. máj. 2. 16:55
 19/20 A kérdező kommentje:
háát most egyelőre biztos nem, már csak azért sem, mert érettségizik, nekem meg kisérettségim lesz
2013. máj. 2. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
de ne jövő szilveszterkor írj rá legközelebb :D legalább heti 1 duma legyen meg amíg vége nincs az érettséginek, de ne is lógj mindig rajta..
2013. máj. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!