Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nem értenek meg ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nem értenek meg ezen a tényen azok a pasik, akik állandóan siránkoznak?

Figyelt kérdés

Ízlések és pofonok.

Ezt miért olyan nehéz elfogadni egyeseknek?

Naponta tucatszámra olvasom itt az olyan kérdéseket, hogy miért nem kellenek a lányoknak/nőknek az alacsony/vékony/kisfiús külsejű srácok. Vak tyúk is talál szemet, csak jó helyen kell keresni. Komolyan, nem tudom megérteni, hogy ezen mit nem lehet felfogni. Nem itt kellene siránkozni és általánosítani, meg szidni a nőket minden egyedre kiterjesztve, csak mert még nem volt valakinek sikerélménye. Miért a rendszerben keresik a hibát, amikor könnyen lehet (és az esetek többségében ez nyilvánvalóvá is válik a kérdezők megnyilvánulásaiban), hogy éppen vele nincs rendben (fejben) valami? Srácok, ne rinyáljatok már, ez egy nőnek sem kell!

2013. máj. 1. 21:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2013. máj. 1. 21:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Ez nem tény, ez tévhit. A nők 90%-ának ugyanazok a pasik jönnek be, továbbá vagyunk jó páran, akik egyetlen nőnek se tetszünk. Alacsony férfi pl. egy nőnek se kell.
2013. máj. 1. 21:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Miért a rendszerben keresik a hibát"

Nem kell abban keresni sem a hibát, annyira szembetűnő. Egyetértek veled abban, hogy a hiszti meg az önsajnálat nem vezet az égvilágon sehova, de inkább van a rendszerrel baj, mint ezekkel az emberekkel. Egy normálisabb világban, ahol az emberek számítanának, nem a külsőségek, nem lenne az alacsony / vékony / kisfiús / stb. fiúknak se semmi problémájuk.

2013. máj. 1. 21:16
 14/29 anonim ***** válasza:
Ez a rendszer az ellenségünk, de mikor benne vagy és körbenézel, üzletembereket látsz
2013. máj. 1. 21:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a srácokban is van hiba, de... Hogyan rakjuk össze azt a két dolgot, hogy a rinyálás senkinek sem kell, ugyanakkor meg vak tyúk is talál szemet, csak jó helyen kell keresni? Ha senkinek sem kell, akkor az ilyen pasi mégis hol keresgéljen? Mondjuk ez nem változtat azon, hogy igen, tenniük kellene önmagukkal valamit, de aki még sose élt át hasonló problémát, az azt hiszi, hogy olyan könnyű változtatni. Ami évek hosszú során alakult ki, az nem fog egycsapásra megváltozni, és a legtöbb ilyen srácnak lelkiereje sincs ahhoz, hogy változzon. Gondolj bele, hogy van egy "tévképzeted" (pl. hogy ronda vagy), próbálkozol párszor, kudarcok érnek, és még jobban összeroskadsz a teher alatt. Mi van azzal, aki magába fojt mindent, nem mer segítséget kérni stb.? Másrészt meg honnan legyenek az illetőnek pozitív tapasztalatai, ha mindenki elutasítja, és még arra se jó, hogy beszélgessenek vele? Oké, a negatív mentalitás taszító, de akkor a szerencsétlent ki támogassa, ha mindenki elfordul tőle, honnan kapjon ösztönzést, pozitív visszajelzést? Aki "nem egészséges", annak fokozottabban lenne szüksége támaszra. Ugyanakkor meg az is kétségtelen, hogy sokan élnek "álomvilágban", és a lányok többsége is bizony rögtön egy álompasit kíván maga mellé, mert azt hiszi, hogy az neki automatikusan "jár". Amúgy még annyit tennék hozzá, hogy aki csak elítélni tudja a "rinyálókat", az valószínűleg sosem küzdött még hasonló problémákkal, fogalma sincs arról, mit jelent egy ördögi körben forogni, rettegni, szorongani, félni segítséget kérni stb. Én tudom, mert átéltem (volt, amikor okádni tudtam volna magamtól, amikor tükörbe kellett néznem, gyűlöltem magam, voltak öngyilkossági gondolataim a problémáim miatt), és mondhatom, hogy marha nehéz kilépni ebből, főleg úgy, ha teljesen egyedül maradsz, és senki nem támogat a változásban. Aki "beteg", annak máshogyan jár az agya, és ezt egy "egészséges" ember soha nem fogja megérteni, mert aki nem volt ilyen helyzetben, annak fogalma sincs az egészről.
2013. máj. 1. 21:24
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Van egy nagyobb rendszer is,ahonnan nincs kiút bármennyire is igazságtalannak tűnik,az emberi világ csak kisebb része ennek a kemény világnak.Az élet kiselejtezi a kevésbé sikeres példányokat,legyen az akár testi vagy szellemi hiba.

Ez ellen próbáltok szembeszállni?

2013. máj. 1. 21:27
 17/29 anonim ***** válasza:
#15 gyönyörűen összefoglalta, maxiriszpekt! Privátban leírod, hogy sikerült változtatni? Változni szeretnék.
2013. máj. 1. 21:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
92% elvtársat megteszem a lúzer szüzek nagykövetének :)
2013. máj. 1. 21:34
 19/29 anonim ***** válasza:
#18: Rendben, de neked is kívánok gyerekkortól meglévő depressziót, aztán majd tárgyalhatunk. Amúgy meg szerintem joggal lehetek büszke magamra, mert én nem csak rinyáltam, mint sokan mások, hanem tettem is valamit azért, hogy javuljon a helyzetem. És lehet, hogy a korábbi önmagamhoz viszonyítva sokkal többet fejlődtem, sokkal többet tettem magamért, mint azok, akiknek az élet aranytálcán hozott elő minden sikert. De ez lehet, hogy neked túl magas lesz.
2013. máj. 1. 21:45
 20/29 Noydra ***** válasza:

15ös, voltam én is elkeseredett helyzetben, csak én tettem ellene, szóval tudom milyen az, mégsem jártam "siránkozni" sehova sem miatta.

Ezért is merek bátran elküldeni mindenkit innen a halál f**ára :)

A baj az az, hogy az itt jelenlévő ilyen emberek 90%a csak kiírja a kérdést, aztán leszarja ki mit mond, ragaszkodik a saját igazához, legyen az bármekkora ostobaság.

Továbbá semmilyen segítséget sem fogadnak el, mert idézem: "Minden nő felszínes ribanc, aki nem ezt állítja hazudik".

Mindnek ez a végkifejlete, így hát értelme sincs az egésznek...

2013. máj. 1. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!