Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek kellenenek vesztes fiuktól lányügyekben, remélem lesz aki segit?
igen kérdező azt mondom hülye vagy. Miért?
Azért mert ilyen hülye kérdést írsz ki. Szerinted az ilyen fiúk direkt különböző trükköket vetnek be, hogy taszítsák a lányokat, vagy ne tetszenek nekik? Inkább örüljél hogy adtam tanácsot.
De hát, komolyan, neked mikor nem tetszene egy lány ha pl.: ápolatlan? heh? nagyon bonyolult, akkor szerinted egy lánynak mikor nem fogsz tetszeni, ha ezt meg ezt csinálod, megelőlegezem hogy csak ki tudsz találni valamit,
Van olyan fiú, aki több lányt is megszerezhet egyszerre. Én dugtam párhuzamosan 2 csajt, több esetben is.
Te attól vagy kamu, hogy ide írogatod a kamu kérdésedet, ez egy kamu probléma. Ha annyi eszed sincs, hogy ezt megold a saját fejedtől, akkor biztos ennyi nő nyomul rád.
TAlán a nyugger klubban dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!