Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ülök itthon egyedül ilyenkor? :D
Nem vagy egyedül, én ma dolgoztam, most nemrég értem haza, mert csak 8 óráznom kellett.
Én 12 órás műszakban dolgozok egy gyárban ott nincs se hétvége, se ünnepnap, semmi, igaz hogy 2 nap meló és 2 nap pihenő, de dolgozni ott kell, nincs mese. Nálunk egyedül a karácsony az ünnep, akkor leáll a gyár, de utána tabu.
Most is csak azért 8 óráztam mert túlóráznom kellett 1 héttel ezelőtt mert a váltó műszakba egyik ember nem tudott bemenni és arra a gépre amelyiken én vagyok sürgősen kellett az ember, igaz hogy csak 3 órát voltam bent akkor tovább, mert a helyettes csak később tudott bemenni, mert neki is csak 2 órával előbb szóltak hogy mennie kéne, de így 4 órával kevesebbet dolgozhattam ma, pedig most végeznék ott :)
Hát sajnos ez van munkahely és már nem úgy van mint régen hogy hétvége, ünnepnap pihenő, itt már dolgozni kell ha akarsz ha nem, és sajnos a környéken ezenkívül nincs más nagyon :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!