Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretök hogy birjak ki hogy nem kapnak erzelmeket a szex melle?
En is most egy olyannakl vagyok, akinek hosszu ideje van parja.ugy tunt csak szex, pedig az elejen vagyunk. Latom,hogy szeret engem. A multkor egyutt voltam vele egy baratom lakasan . Orakig beszelgettunk, nagyon jol ereztuk magunkat de szex nem volt. Ha nem akar veled beszelgetni, vagy nem csokol meg es olel oszinten neha, szerintem allj odebb. Vigyazz ne szeress bele, ha taho! Legyel kiralyno! Fel a fejjel! Hajra
A beszologatoknak koszonom a kerdezo neveben az okossagokat. Nem tudjatok ki , miert kot ki egyszer igy. Ezt senki nem tervezgeti elore, de igy alakul. Ne itelj,h ne iteltess!
Bármilyen meglepő, még a szexkapcsolathoz sem elég, hogy jó a szex. Vagy lehet, hogy csak én vagyok ilyen válogatós. De van, olyan, akivel még ez sem működik. Voltam ilyen kapcsolatban (nem volt felesége/barátnője, csak nem jártunk), és nekem ott is szükséges volt, hogy tudjak vele beszélgetni, együtt aludjunk, ha megkérjük valamire a másikat, segít. Ami tagadhatatlan előnye - rengeteg hátrány mellett - egy normál kapcsolattal szemben, hogy a szexről is tudunk gátlások nélkül beszélgetni, nincs ott a "szakítás réme".
Szóval ha jó partnerrel kezd az ember, akkor nem fordul elő, hogy nem kap érzelmet. Csak épp nem szerelmet.
A klasszikus szeretői kapcsolatot (az egyik/mindkét fél elkötelezett) nem tudom, hogy viselik el, én nem bírnám, nem is csinálnám.
A szeretőséget úgy érted, hogy a második vagy (felteszem nő, a felesége mellett).
Volt már ilyen, lesz ilyen még... de ÍGY mi a jó neked ebben?
2-es és 15-ös válaszolóé a korona:
Egy szerető esetében is kell lennie érzelemnek, bizalomnak, törődésnek. Ha ez nincs meg, eleve hogy is engedhetnétek magatokat ennyire közel?
Vannak, akik érzelem nélkül szexelnek, de azok nem is igazán szeretkeznek, csak kitűzik a zászlót, elviszik a skalpot.
Vagy ha a másik oldalon vannak, mint te: boldogtalanul ülnek az ágy szélén.
Egyébként az őszinteség is alapfeltétel szerintem. Nyilván ha valaki azt mondja, hogy nem itt szeretné kiönteni a lelkét, az oké, de ha nem képes kimondani alapvető dolgokat, akkor baj van. Olyankor jön az, hogy "nem vagyok házas", meg "én szeretlek" és a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!