Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szoktatok először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szoktatok először megnézni egy pasin a strandokon?

Figyelt kérdés
Ha pl. barátnőitekkel vagytok kinn, és a pasikat stírölitek, mi az első amit megnéztek? Arc, felső test, hátsó? Vagy úgy az összhatást? Kisugárzás mennyire fontos? Megmondom őszintén, hogy azért kérdem, mert mostanában felszedtem pár kg-t ( sok sör :D), és már nem olyan a felső testem mint múlt nyáron volt.
2013. ápr. 30. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A bajuszát.
2013. ápr. 30. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Comb, az a gyengém, aztán a fenekét.
2013. ápr. 30. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Szemét,aztán arcát,aztán felsőtestét,aztán seggét,és utána úgy az egész összhatást.
2013. ápr. 30. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért kiváncsi lennék hogy mi számít jó fenéknek. Lányok nektek mi tetszik ha egy férfinak lapos feneke van vagy inkább kerek?
2013. máj. 1. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Pont úgy változó, mint az, hogy a pasiknak mi tetszik. Nekem a kerek.
2013. máj. 1. 13:08
 16/17 anonim válasza:
Először az arcát nézem meg, jól szemügyre veszem a szemeit is. Aztán az összhatást.Számomra fontos a kisugárzása is és hogy ne legyen mindig mogorva. :)
2013. máj. 11. 23:02
 17/17 anonim ***** válasza:
a kisugárzás alapján veszem észre őket!:D akik meg szembe jönnek,vagy előttem mennek el, azoknál összhatás,mert mi lányok egyszerre is meg tudjuk nézni őket :D nem csak egy területre összpontosítunk
2014. jan. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!