Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nudista strandokon csak öregek/40+ osok vannak vagy vannak ilyen14-20 éves korosztály is?
A nudizmus egy életforma/felfogás, aki ezt csinálja az nem idősként kezdi el. Az azonos felfogású emberek szoktak egymáshoz közeledni is, így egy teljes családnál is lehet természetes. Abban már vannak gyerekek is, így a nudista család jelensége sem ritka.
Van a kérdésnek hátsó szándéka? Például egy külsős embernek biztos izgató a fiatal lányok látványa, de aki ilyen közegben él annak természetes, és nincsenek is semmilyen szándékai. Ezért is "veszélyes" neked idősebbként ilyen közegbe kerülni ahelyett hogy gyerekkorod óta megszokott lenne, mert ha felizgulsz akkor kiraknak, nem nézik el az ilyesmit.
Én nem vagyok nudista, így hitelesen nem tudom osztani az észt, de te sem mert nem úgy gondolkodsz.
Egy átlagembernek a meztelen test látványa egy erős impulzus ami hevesebb reakciót vált ki izgalom formájában. Egy nudista viszont éveket tölt el meztelenül sokféle ember között, és így "le van tompítva" az érzékelés és magas lesz az ingerküszöbük. Plusz nekik a legtöbb esetben a hozzászokás akkor kezdődik, amikor a másik nem felé még nincsenek szexuális érdeklődések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!