Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nők, ti hány pasival voltatok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 21:57
11/13 anonim válasza:
9-es akkor nehezen fogsz feleséget találni ha szűz lányt akarsz elvenni, nincs sok időd.... Te hány nővel leszel addigra amire megnősülsz? Mindenkinek van múltja és ez kell is. Pont az lép aztán félre akinek nincs tapasztalata és még hajtja akiváncsiság, de majd úgyis meglátod ha megnősülsz és a feleséged kikacsintgat. Erre 99% az esély ha tapasztalatlan lányt veszel el. De kedves hozzászólásod alapján könnyen lehet hogy Te avgy az egyik oylan ember aki mindig itt panaszkodik hogy huszon-harminc éves és még sosem volt barátnője és szűz. Na ebben az esetben az is maradsz, csak savanyú a szőlő hogy másnak (aki normálisan szocializálódott) normális élete van ami neked sosem lesz.
12/13 anonim válasza:
szerintem nem vészes az a 7. főleg hogy több már nem lesz. 30-40 jobb lett volna?
egyébként mi a probléma? jobb lenne ha hetente mással szexelnék? vagy esetleg irigy vagy arra aki párra talált?
8-as voltam (a "lerágott almacsutka")
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem sincs gond a "hét-nyolc pasis" nőkkel...
Az én barátnőm is 26 és neki is volt már ennyi... Kicsivel több, és ettől függetlenül nem lerágott almacsutka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!