Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a kifogás?
Figyelt kérdés
SZINTE minden fiúnak az a kifogása, hogy nincs ideje. De könyörgöm, mindenkinek arra van ideje, amire tényleg szeretne szakítani.
Oké megértem, ha dolgozik, vagy most épp jön az érettségi, de nehogy már ilyen gagyi kifogások jöjjenek csak.
2013. ápr. 30. 21:09
2/8 anonim válasza:
Szerinted mennyi időt vesz el feltolni egy paladint 80-asra?:D ezért nincs ideje senkinek...
4/8 A kérdező kommentje:
Vegyétek el a maradék jókedvem is, köszi! :D:D
2013. ápr. 30. 21:13
5/8 anonim válasza:
Sajnáljuk...
De azért próbálj meg szépeket álmodni, álmodj a babapiskótáról.
6/8 anonim válasza:
Nekem jelenleg van időm mindenre :D 22/F
7/8 anonim válasza:
ha bővebben kifejtenéd lehet tudnánk is mondani valami használhatót.
Elhanyagol?Nem ír/hív annyit mint az elején?Vagy mivan?
8/8 anonim válasza:
Érdekes, én pont ugyanezt tapasztalom a lányoknál... úgyhogy sztem velem van a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!