Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » KÉP! Íme, a 100% valóság-így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉP! Íme, a 100% valóság-így öltözik a mai fiatal fiúk nagy része. Komolyan bejön ez egyeseknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

És ezek a nagyszájú, beszólogatós, keménykedős pávák, amikor lányként simán megverem őket... -.-

2013. ápr. 30. 20:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
tízen évesen nem mindegy hogy néznek ki? a tízenéves p.csáknak úgyis bejönnek, jól elvannak együtt, ki nem sz@rja el őket. Idősebb korban úgysem lesznek ilyenek, mindenkinek volt valami f@szsága fiatal korában, hogy felvesz valami stílust. Úgyis elmúlik.
2013. ápr. 30. 20:37
 22/35 anonim ***** válasza:
Szánalmas korcsok öltözködnek így, most komolyan, ezek milyen szinten viccen néznek ki. A 3as szett viszont teljesen rendben van, bár a sálat elhagyhatta volna, elég ratyis :).
2013. ápr. 30. 20:49
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

21-es

Azért ne legyél te olyan biztos abban hogy, múló divat, a rockerséget is ezzel titulálták hogy úgyse hordhat valaki bakancsot meg fekete ruhát 40évesen, és lásd mai napig vannak komoly rockerek

Ez az öltözködés mitől lenne gyerekes, semmi kivetnivalót nem látok benne, persze a testrefeszülős pólót nem kéne erőltetni senkinek sem, de amúgy nem a szűkebb nadrágtól lesz valaki kölyök vagy férfi...

2013. ápr. 30. 20:52
 24/35 anonim ***** válasza:
46%
Azért aki már lehúzott vagy 10 évet egy sportklubban ,az nyugodtan hordjon feszűlős cuccokat.Büszkén vállalja amiért megdolgozott. Ellenben bujkáljon a laza póló mögé akinek van takargatni valója a testén!
2013. ápr. 30. 21:01
 25/35 anonim ***** válasza:

Az utolsó a legdurvább, az már tényleg majdnem lány. :D Vajon tudja magáról, hogy metroszexuális?

Egyébként én is ezt szoktam kérdezgetni magamtól, hogy a sok jó csaj hogy képes ilyen egyszálbél, női pólót/nadrágot viselő sráccal mutatkozni...hál' Istennek, az én ízlésem rendben van még. :D

Tapasztalataim szerint a 20-18 éven aluli korosztályban megy a leginkább ez a "divatolás". Szörnyű. Remélem egyszer rájönnek ők is, hogy mennyivel menőbb IGAZI férfinek lenni.

21 L

2013. ápr. 30. 21:07
 26/35 anonim ***** válasza:
#25: Az hogy valaki divatosan öltözködik, nem egyenlő azzal hogy úgy néz ki mint ezek :).
2013. ápr. 30. 21:16
 27/35 anonim ***** válasza:
blööö hánynom kell
2013. ápr. 30. 21:24
 28/35 anonim ***** válasza:

Fiatalok nagy része??

Én 100-ból 1 ilyet látok, de még az is visszafogottabb ezeknél.

2013. ápr. 30. 21:59
 29/35 anonim ***** válasza:

ez szimpla divat

és nem igaz hogy mindenki igy öltözne

2013. ápr. 30. 22:44
 30/35 anonim ***** válasza:

#26-os:

Én konkrétan erre a divatra értettem.:)

2013. ápr. 30. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!