Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÉP! Íme, a 100% valóság-így öltözik a mai fiatal fiúk nagy része. Komolyan bejön ez egyeseknek?
És ezek a nagyszájú, beszólogatós, keménykedős pávák, amikor lányként simán megverem őket... -.-
21-es
Azért ne legyél te olyan biztos abban hogy, múló divat, a rockerséget is ezzel titulálták hogy úgyse hordhat valaki bakancsot meg fekete ruhát 40évesen, és lásd mai napig vannak komoly rockerek
Ez az öltözködés mitől lenne gyerekes, semmi kivetnivalót nem látok benne, persze a testrefeszülős pólót nem kéne erőltetni senkinek sem, de amúgy nem a szűkebb nadrágtól lesz valaki kölyök vagy férfi...
Az utolsó a legdurvább, az már tényleg majdnem lány. :D Vajon tudja magáról, hogy metroszexuális?
Egyébként én is ezt szoktam kérdezgetni magamtól, hogy a sok jó csaj hogy képes ilyen egyszálbél, női pólót/nadrágot viselő sráccal mutatkozni...hál' Istennek, az én ízlésem rendben van még. :D
Tapasztalataim szerint a 20-18 éven aluli korosztályban megy a leginkább ez a "divatolás". Szörnyű. Remélem egyszer rájönnek ők is, hogy mennyivel menőbb IGAZI férfinek lenni.
21 L
Fiatalok nagy része??
Én 100-ból 1 ilyet látok, de még az is visszafogottabb ezeknél.
ez szimpla divat
és nem igaz hogy mindenki igy öltözne
#26-os:
Én konkrétan erre a divatra értettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!