Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » KÉP! Íme, a 100% valóság-így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉP! Íme, a 100% valóság-így öltözik a mai fiatal fiúk nagy része. Komolyan bejön ez egyeseknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

És ezek a nagyszájú, beszólogatós, keménykedős pávák, amikor lányként simán megverem őket... -.-

2013. ápr. 30. 20:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Bizton állíthatom, hogy ezek mind fiúk! >.< Természetesen mindegyikhez ecsethaj dukál.

Az elsőnél remélem mindenki látja a masnit a nadrágon. ^^

2013. ápr. 30. 20:16
 12/35 anonim ***** válasza:
NEM CSAK ILYENEK VANNAK, LÁSSON MÁR KI MINDENKI A FERDE-SZEMMEL-NÉZEK SZEMÜVEG MÜGÖL ISTENKÉM, ANNYIRA EGYÜGYŰEK VAGYTOK!
2013. ápr. 30. 20:17
 13/35 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom mi van veletek, de így kell öltözni, a két középső kép teljesen oké, ha valaki rapper fazonú ruhát hord az a bajotok

Amikor az emo bejött a divatba nálunk, ott se tetszett semmi se nektek, akkor linkeljetek már valamit hogy mégis mi a normális férfias öltözet? és ne 35-40éves családapákat linkeljetek

Komolyan mondom válogattok, semmi se jó nektek, na meg nem másnak öltözik így az ember hanem magának..

20/F

2013. ápr. 30. 20:19
 14/35 A kérdező kommentje:
Nagy része=sokan! Tudom, hogy nem mindenki öltözködik így, szerencsére az én sulimban alig lézeng 1-2 ebből a fajból... De amikor kilépek az utcára, a városközpontban mászkálok, elkap a hányinger, mert rengetegen így néznek ki, és ez nem vicc, minden 2. fiú ilyen. Bár a bevásárlóközpontok köztudottan a páwák gyűjtőhelyei, ezért érdemes elkerülni őket.
2013. ápr. 30. 20:20
 15/35 anonim ***** válasza:
7 es jó lapos bitchek között lehetsz, ha te ezt csöcsnek nézed. Nem láttál te még akkor női melleket. De hát ezek a csoffadt lányok hasonlítanak inkább a férfiakra. Nem mindegy a sorrend, hogy ki kire.
2013. ápr. 30. 20:22
 16/35 anonim ***** válasza:
32%
Egyébként mi közöd van hozzá? Mindenki úgy öltözik, ahogy akar. Nem? Majd ha lesz gyereked, próbáld a te értékrendedet átadni neki, persze szigorúan lágy eszközökkel, de ezen felül semmi közöd hozzá.
2013. ápr. 30. 20:22
 17/35 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán látok ilyen fiúkat, de egészségükre, majd kinövik, nem izgat a dolog. Nem hiszem, hogy rád tartozik kérdező nekik mi tetszik, te sem vagy különb, csak te a hátuk mögött nagyszájúskodsz és keménykedsz.

27N

2013. ápr. 30. 20:24
 18/35 anonim ***** válasza:
uccsót tolnám 45F:)
2013. ápr. 30. 20:28
 19/35 anonim ***** válasza:
Az utolsó az lány vagy fiú? Én nem értem mire verik magukat, az életben nem a ruhák, hanem az ész alapján lehet érvényesülni....
2013. ápr. 30. 20:29
 20/35 anonim ***** válasza:
utolsó az a baj, hogy azok az idők már elmúltak, mikor ész alapján érvényesültél..a kérdésre meg annyit, hogy én nem szidom, de nem is védem őket, ez is csak egy múló divat, 5-6 éve még a vasalt haj volt menő elől hátul befestve, csillogós Hardsoda pólóval meg óriási csatos övvel, most meg ez.
2013. ápr. 30. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!