Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy mondjam meg neki h ne higgye h kamuzok?
így még sosem jártam van 1srác aki sajnáltatta magát h sose szereti senki meg stb..erree én mondtam neki h szeretem h vigasztaljam és komolyan vette erre ő mondta h mást szeret öcsém úgy beégtem mert asszi h szerelmes vagyok bele és mindenkinek elmondja:S
h mondjam meg neki h nem is..aztmondaná h kamuzok..
mit csináljak
15/L
miért nem mondod azt neki, hogy szereted, de csakis mint embert? és hogy ezt azért közölted vele, hogy tudja, nincs egyedül a világban?=)
17/L
mivel egy suliba járunk ma mikor látott állandóan azt leste h mikor nézek rá..:S
meg ölelgetett:S
nemlesszennek jó vége...:S
legközelebb számolj el 10ig mielőtt ilyet mondasz:D
és h tanácsot is adjak szerintem az a legokosabb ha elkerülöd és ráse nézel mert ha mondod neki abbból csak azlesz h hazudsz és úgy dupla égeés:S
szóval biztos vmi éretlen kölyökről van szó:S
ne törődj vele és majd rádun:D
Pont ő tetszene? Ez a lúzer aki senkinek sem kell?
Kemény szavak, de ha nem bír békén hagyni annak ellenére, hogy megkéred rá, akkor tényleg mindegy neki.
ha valóban nem szereti őt senki, akkor nem lesz nehéz letagadnod és ráfogni, hogy ő találta ki
itt az idő, hogy te égesd be a kis retket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!