Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
A történetem: 13 éves lány vagyok költözés miatt új suliba mentem. És itt kezdödik az egész. Szóval 12 évesen elkezdtek vonzani a lányok is és most pedig az új osztályban van egy irtó dögös lány van az osztályba akivel nagyoon jóba vagyok. Sajnos annyira jóba hogy valamelyik nap megkérdezte hogy mi bajom van.Mondom nekii á semmii. Néha az van bennem hogy nem mondom el mert akkor
az egész barátságunk sz*rba fullad és én ezt
nem akarom :/ Pár barátomnak elmondtam
azok meg nem tudnak nekem segíteni
gondoltan itt hátha egy pár NORMÁLIS ember
válaszolna nekem. Nagyon
megköszönném.Mellesleg még annyit hogy nagyon be vagyok parázva aztán hazudnom ellett neki az egész dologról ami nem valami hihetö.Nem merem elmondani neki az egészet. :/ Köszi a rendes válaszokat elöre is :)
Ne mondd meg neki! 13 éves vagy, és lány...ha te fel is tudod dolgozni ő nem hinném!
Beszélj suli pszichológussal, ezt tudom tanácsolni.
Hmm... Nem kell a 12 éves csajhoz járnod. Jöhetsz hozzám is. Jól nézek, ki és okos is vagyok :D
Egyébként: 15/F
Míg ez a félelem munkál benned, jó esély van, hogy amúgy is megszakadna a barátság, hiszen látja rajtad, hogy baj van. Te írtad, hogy rákérdezett.
Ha a témával kapcsolatosan nem lesz elutasító, akkor veled sem lesz. Tehát nincs igaziból mit vesztened.
Ügyes csaj légy. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!