Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok és pasik akik itt ismerkednek hozzátok szól a kérdésem?
Miért van az, hogy a pasik azt hiszik azokról a csajokról akik itt ismerkednek, hogy rondák és ez fordítva is igaz, akkor mégis miért ismerkedtek itt?
Még két szót sem váltanak de már képet kérnek a másik féltől, ez csak nekem nem normális?
Ha a valóságban ismerkednének látnák alapból a külsőt de szerintem neten egy szia után nem normális dolog képet küldeni ki tudja kinek.
Én még csak ronda pasival találkoztam itt... De nem is szeretek itt ismerkedni, mindig meghal a beszélgetés egy idő után, senkivel nem voltunk még egy hullámhosszon.
Egyébként az egyik barátnőmet itt ismertem meg, és ő nagyon szép és aranyos, szóval normális emberek is vannak itt. :)
17L
elèg baj, hogy csak azzal beszélgettek aki tetszik külsőre nem csodàlom, hogy az valósàgban semmi kapcsolatotok nincs és itt ismerkedtek.
én olyanokkal is beszélek akik nem jönnek be elég ha szimpatikus és jól ellehet vele beszélgetni abból még bármi kialakulhat úgyanis a szeretet csodákra képes
Ja,persze.Most hülyének nézel,vagy te vagy az?Majd egyből,ha valaki taszító számodra külsőre,de rendes,akkor már kell...
Szerintem ezt te se gondoltad át.Beszélgetni persze,lehet akárkivel.De kapcsolatot kezdeményezni,és kialakítani csak azzal,aki érdemes rá,és vonzó is külsőre-és ez el vissza játszik.
14: +1
egyébként én ha beszélgetek is vkivel nem szoktam képet kérni.. ha kérnék is csak 1 idő után(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!