Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok és pasik akik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok és pasik akik itt ismerkednek hozzátok szól a kérdésem?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a pasik azt hiszik azokról a csajokról akik itt ismerkednek, hogy rondák és ez fordítva is igaz, akkor mégis miért ismerkedtek itt?

Még két szót sem váltanak de már képet kérnek a másik féltől, ez csak nekem nem normális?

Ha a valóságban ismerkednének látnák alapból a külsőt de szerintem neten egy szia után nem normális dolog képet küldeni ki tudja kinek.

2013. ápr. 30. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én még csak ronda pasival találkoztam itt... De nem is szeretek itt ismerkedni, mindig meghal a beszélgetés egy idő után, senkivel nem voltunk még egy hullámhosszon.

Egyébként az egyik barátnőmet itt ismertem meg, és ő nagyon szép és aranyos, szóval normális emberek is vannak itt. :)

17L

2013. ápr. 30. 15:38
 12/18 anonim ***** válasza:
3as vagyok, szerintem van 1-2 helyes is, bár sokak szerint izlésficamom van:/ boccs a helyesírásom miatt, még gyerek vagyok szal.. fejlődök xdd legalábbis igyekszem:)
2013. ápr. 30. 15:40
 13/18 A kérdező kommentje:

elèg baj, hogy csak azzal beszélgettek aki tetszik külsőre nem csodàlom, hogy az valósàgban semmi kapcsolatotok nincs és itt ismerkedtek.

én olyanokkal is beszélek akik nem jönnek be elég ha szimpatikus és jól ellehet vele beszélgetni abból még bármi kialakulhat úgyanis a szeretet csodákra képes

2013. ápr. 30. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Ja,persze.Most hülyének nézel,vagy te vagy az?Majd egyből,ha valaki taszító számodra külsőre,de rendes,akkor már kell...

Szerintem ezt te se gondoltad át.Beszélgetni persze,lehet akárkivel.De kapcsolatot kezdeményezni,és kialakítani csak azzal,aki érdemes rá,és vonzó is külsőre-és ez el vissza játszik.

2013. ápr. 30. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:

14: +1

egyébként én ha beszélgetek is vkivel nem szoktam képet kérni.. ha kérnék is csak 1 idő után(:

2013. ápr. 30. 16:03
 16/18 A kérdező kommentje:
képzeld el hogy velem már volt olyan hogy elsőre nemjött be a pasi de megismertem megszeretem ezáltal a külseje is megszépül, tudod te amit leírtàl abból làtszik hogy számodra fontosabb a külső mint a belső de nem mindenki ilyen
2013. ápr. 30. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten itt ismerkedem, de aki rám ír, azzal elbeszélgetek. És szerintem itt csupa szép lány van. Viszont pasiból csak magamból tudok kiindulni, és úgy mindent összevetve joggal pályázhatok a világ legvisszataszítóbb, legundorítóbb, legocsmányabb férfija címre.
2013. ápr. 30. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Eddig én is csak ronda pasikkal találkoztam itt. Nem szoktam ráírni senkire, meg képet kérni se én szoktam, általában önként küldenek miután kértek tőlem. Ennek ellenére utána is tovább szoktam velük ismerkedni merthogy mindenkinek "meg kell adni az esélyt", de hát előbb utóbb mindig kifogyunk a témából, találkozásig sose jutunk el.
2013. ápr. 30. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!