Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok és pasik akik itt ismerkednek hozzátok szól a kérdésem?
Miért van az, hogy a pasik azt hiszik azokról a csajokról akik itt ismerkednek, hogy rondák és ez fordítva is igaz, akkor mégis miért ismerkedtek itt?
Még két szót sem váltanak de már képet kérnek a másik féltől, ez csak nekem nem normális?
Ha a valóságban ismerkednének látnák alapból a külsőt de szerintem neten egy szia után nem normális dolog képet küldeni ki tudja kinek.
Igen, hozzánk.
Amúgy mi az, félsz, hogy a pasidnak/nődnek küldöd véletlen, és lebuksz?:D
Nemtudom, de akikkel eddig beszéltem télleg nem egy álompasik voltak, persze volt kivétel is:)
de am télleg nem kéne egy képpel kezdeni:))
én mondjuk küldök, ha kérnek, mert nagyon am sem lesz belőlle semmisem, nem ismerkedésre van kitalálva az oldal :D:D
Én nem hiszem azt hogy rondák itt a nők. Nem is kérek képet azonnal. Ha jól elbeszélgetünk akkor megkérdezem szeretné e tudni ki van a sorok mögött.
Aki egyből képet kér, ott a külső a mérvadó. Aki nem, ott a belső értékek számítanak. Fogd fel így, legalább tudsz szelektálni. :)
33/f
Azért kell kép,mert mi értelme lenne ismerkedni órákat,és aztán látni,hogy nem tetszik a pasi/csaj?
Az elején derüljön ki,meg van-e a külső szimpátia,aztán lehet haladni a lélek rejtelmeibe.Szerintem így logikus...
#1 Akkor a pasija / nője is lebukik.
Egyébként nem mindenki ilyen. Én nem kérek képet senkitől (nem is "pasizni" vagyok mondjuk itt, de beszélgetek szívesen azzal aki szimpatikus), és tőlem sem kértek még, nem is küldenék. Már csak azért sem, mert nem töltögetek fel magamról az internetre képeket, sehova. Aki felszínesebb, és azért beszélget másokkal, hogy találjon magánat pasit / nőt, az végül is érthető, hogy inkább kér egy képet az elején aztán legalább nem vesztegeti az idejét olyanra aki nem jön neki be. Szerintem nincs ezen semmi nem normális, ha valaki társkeresőn ismerkedik, ott is előnyt élveznek általában azok, akiknek van fent képük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!