Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek melyik jön be leginkább?
13:35 itt nem elvárásról van szó. a kérdező azt kérdezte, hogy melyik jön be neki leginkább... azt hiszem, hogy egy 120 kgos nő is felelhet 12%ossal is, ha neki az jön be leginkább :) de nem biztos hogy az elvárás és a vonzalom egyenlő.
egyébként én nem vagyok az az edzett típus, de megdolgoztam az alakomért és az 50 kg-s súlyomért, hogy megfeleljek a "középső sornak" :D
Így képen a 10-12-es tetszik legjobban, de a valóságban még sose vonzott úgy igazán ilyen pasi, még csak simán fizikailag se, nem tudom miért, pedig az a legesztétikusabb.
Nekem a 15-ös az, ami a valóságban is megfogna, a barátom is nagyjából ilyen. :)
Mondjuk az előző barátom meg a 25-öshöz hasonlít, és ő is tetszett, szóval nem ettől függ. :D De a 15-ös az ideál számomra. :)
21L
első sor 3., és a 2.sorból mind3 :D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!