Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket milyen facebook profilkép fog meg? Milyen legyen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 21:59
11/18 anonim válasza:
normális. ne tablókép, ne műpózolós a tükör előtt, ne... igazából, ne fb-n próbáljon ismerkedni, na :D
12/18 anonim válasza:
bocsanat akkor...enis bi vagyok csak kerdeztem
13/18 anonim válasza:
hát ha nálam is azt néznék meg mit hallgatok, nézek, miket írok... még azt mondom oké, de volt, hogy bejelöltem vkit, mire észre vettem ,hogy vissza jelölt már nem volt az ismerősöm... felteszem meglátta prof. képeim:DDDDDDDDDD
14/18 anonim válasza:
Csajok, vélemény? :P
facebook.com/zsolt6910
17/18 anonim válasza:
Már jól van :)
De nemtudom, hogy ki tette ezt :/
18/18 dorcsuu válasza:
Ne legyen tükörből fotózós, legyen jó minőségű kép, igényes háttérrel, és egy laza félmosoly/hasizom villantás sosem árt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!