Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsak meg valakit, aki azt mondta, hogy barátságon kívül nem lehet köztünk semmi?
Megsejtette, hogy tetszik nekem, de ezzel a mondattal utasított vissza. először húzta az agyam, akkor még nem is tetszett, bókolgatott, tette a szépet, stb, és mire elérte, hogy nekem is tetszik (nem kellett hozzá sok), visszafogta magát, és már semmit nem akar.
Meghódíthatom még valahogy? és hogy? 25 éves létemre nincs nagy tapasztalatom, sőt, eddig csak 1 barátom volt.
Ne gyertek azzal, hogy felejtsem el, nem tudom, és egyenlőre nem is akarom.
Miért? Nem változhat meg valaki ilyen szempontból?
Én úgy érzem, hogy ő az igazi.
Pont ilyen helyzetben voltam én is.Megismerkedtünk,sokat beszélgettünk,nagyon jó barátok lettünk,én pedig beleszerettem.Egy ideig talán tudtam titkolni is,de aztán valahogy feljött hogy nekem ő többet jelent,viszont ő engem csak barátként tudna elképzelni,így hát ennyiben maradtunk.majd bele pusztultam,hogy ott voltam mellette,tudtam a kalandjairól,és csak ennyi.Annyira úgy éreztem hogy Ő az igazi,közben mégis elérhetetlennek tűnt.
10 hónapig voltunk nagyon jó barátok,mert úgy éreztem nem tudom elfelejteni,pedig már meg akartam szakítani vele a kapcsolatot,közben kezdett az egyik barátja érdeklődni irántam,talán megérezte hogy elveszíthet,vagy rájött mégiscsak több ez mint barátság,szóval nem tudom mi vezette rá,de végül is egyszercsak megcsókolt,ezután 3 hónappal már együtt éltünk,most 3 hónapja házasok vagyunk,és ennek lassan már 3 éve :)
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült,csak így teljes a kép.
Szóval szerintem lehet remény,csak ne erőltesd semmire,ha majd magától lép az lesz az igazi.
Sok sikert és kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!