Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak is tetszik a nőkön a magassarkú vagy csak mi hisszük, hogy szexi? Pasik: jobban bejönnek a magassarkúban tipegő nők? Sokat számít?
Figyelt kérdés
Megéri megtanulni magassarkúban "szenvedni"? Vagy viselhetek kényelmesebb, lapostalpút is minihez anélkül, hogy hülyén néznék ki?2013. ápr. 29. 19:56
11/22 anonim válasza:
Ha nagyon szepen akar kioltozni alkalmakra, akkor vegyen fel magassarkut. Civilbe szerintem nem kell.
Mindig szerettem diszkobol hazafele a hatamon vinni a magassarkutol santa lanyokat :D
12/22 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon is vonzó az elegáns magas sarkú cipő, nekem a sarkos szandálcipős (spanglis) cipős nők tetszenek nagyon. Csajok, csak egyszerűen próbáljátok csak ki, hogy hányan fordulnak utánatok egy szexis magassarkú cipőben mint egy flipfloppos strandpacskerban.
13/22 anonim válasza:
Nagyon tetszenek, sokkal-sokkal nőiesebbé tudják tenni egy nő megjelenését és mozgását! De ez csak a klasszikus, normális magassarkúakra igaz. A vastag talpúak nagyon otrombák, azoknál már a balerinacipő is nőiesebb. A túl magas (mondjuk 10 cm feletti) tűsarkúban pedig már nem kecsesnek, inkább szerencsétlennek néz ki a járás.
14/22 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek! A magassarkúaknak is vannak vadhajtásai, azok a vastag talpú, 10 cm saroknál magasabb csótánytaposók. Igen azok már gusztustalanok, a olyan rossz k..,rvásak. A szexis magassarkú cipő nem túl vastag talpú, nem is plattform típusú, és 6-9 cm sarokmagasságú - ha kb. a paramétereket próbálom meghatározni.
16/22 anonim válasza:
Én lány vagyok, de kíváncsi vagyok az eddig válaszoló fiúk/férfiak véleményére: akkor is tetszik nektek a (normális magasságú9 magassarkú cipő, hogyha a lány magas? Én 173 cm vagyok, és ezért sem szeretem a magassarkút (meg egészségügyi okokból sem, gerinc és csontbántalmak miatt, d ez más tészta).
17/22 anonim válasza:
Ha 173 vagy, nagyon szexi lehetsz magassarkúban is, már majdnem felérsz könnyedén az ajkaimhoz. Én 190 vagyok. :)
F
18/22 anonim válasza:
Na igen, csak a legtöbb férfi ismerősöm nem ennyire magas. de köszi, hogy válaszoltál.
19/22 anonim válasza:
Szerintem alkalmi viselet. Mármint jól fest, és nagyon szépen ki tudja emelni a lábakat, illetve a járáson is variál, de azért nem gondolnám, hogy rendszeresen kéne hordani.
A magas leanyzónak: 173 még nem olyan eszeveszetten magas, és nekem, akinek eleve bejönnek a magas lányok, egyszerűen szívmelengető, ha egyszer-egyszer felkapnak egy magassarkút! (Amúgy meg nem annyira köt le, mert így is legalább fél fejjel alacsonyabb mindegyik...)
19f/191cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!