Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha az összes cipőm magassarkú, aki meg tetszik, épphogy olyan magas, mint én simán?
Barátnőm 171, én 172 vagyok, magassarkuban látványosan fölém emelkedik, de mi nem igazán foglalkozunk vele, imádjuk egymást, nem méricskélünk :) !
22/f
Akkor próbáld mellőzni az emelt sarkú cipőket. Hamarosan úgyis itt a tavasz (tudom, téli cipőből nehezebb alacsonyat találni), vehetsz magadnak "aligtalpas" sportcipőt.
Nálunk is hasonló helyzet van, szinte semmivel sem magasabb nálam a párom, én 173 vagyok jóindulattal... szerencsém, hogy nem hordok emelt sarkú cipőket. De az utóbbi 2 alkalommal, hogy cipőt kellett vásárolnom, hozzá "igazítottam", tudtam, hogy az ő cipőjét is figyelembe véve nem lehet magasabb a sarka/talpa 3 cm-nél.
Különben ha nem látványos a különbség, nincsen baj, de akkor sem, ha látványos. A szeretet számít, más semmi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!