Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? Miért olyan jó a csókolózás?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a barátommal,már beszéltünk is róla,de én nem merem! Félek,ha elrontanám akkor kinevetne.Nem szeretnék a 3. lenni ilyenben neki,aki elrontja. :32013. ápr. 29. 16:10
11/14 anonim válasza:
Csókolózni nem a csók miatt szokás, legalábbis nem akkor lesz jó, hanem a másik ember miatt. Ne azért akarj csókolózni, hogy csókolózz, hanem mert meg akarod csókolni az illetőt. Amíg ez nincs meg (márpedig úgy látom nincs meg), addig nem erőltetném. Ráadásul erre nem kell, nem is jó készülni, annak magától kell jönnie.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)Akarnám,már öhm fantáziáltam is róla. :3 Csak félek,hogy mi van ha elrontom.
2013. ápr. 29. 17:33
13/14 anonim válasza:
Ha még ennyire bizonytalan vagy, nem is kell siettetni.
Én is féltem tőle, de amikor adott volt a helyzet, eszembe se jutott semmi ilyesmi. Egyszerűen átadtam magam az egész helyzetnek, élveztem, ahogy összebújva filmezünk, simogatjuk egymást, a végén pedig csókolóztunk. Sokat. Sokáig. Összebújva, simogatva egymást. És eszembe se jutott, hogy talán rosszul csinálom, vagy bármi hasonló. És nem is panaszkodott a fiú, pedig tapasztalt, nem úgy, mint én. Szóval tényleg igaz a dolog, hogy jön ösztönösen.
És hogy miért jó? Mert ezzel kifejezed, hogy vonzódsz hozzá, hogy szereted, hogy fontos neked.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 29. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!