Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetném meg jobban?
Van egy srác aki szerintem egész helyes és jófej,vicces srác. Szeretném jobban megismerni,baràtkozni vele. A szokàsos módon bejelöltem egy közössègi oldalon,és ott beszélgettünk kb 1-2 óráig. Majd utàna ő is írt nekem egyszer. A beszélgetésünk utàn pàr nappal talàlkoztunk az utcàn, köszöntem is neki,tudta,hogy én vagyok akivel beszélt. De, mostmàr egyszerűen nem merek neki köszönni, ha pl. làtom a buszmegàllóban, akkor nem merek neki.oda inteni vagy
akàrmi (oda menni beszélgetni meg főleg nem) személyesen sosem beszéltünk még. Szeretnék baràtkozni vele,jobb kapcsolatot,de félek tőle. Szerintetek?
(tudom hogy, nevetséges kamaszkori problémàim vannak,de engem ez most nagyon érdekel)
Előző válasz adónak írnám: Szerintem ez a mai korban nem fog menni.
Amúgy meg ez szerintem lehet természetes is szerintem próbálj meg vele fb-n jobban össze barátkozni és csak aztán személyesen ha ez ennyire nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!