Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy ugyan, mit szerethetne bennetek bármit is bármilyen nő?
Figyelt kérdés
Ugye, hogy milyen szar? Hogy lehet leküzdeni? Lehet, hogy normális vagyok és kulturáltan nézek ki, de mégsem hiszem el.2013. ápr. 29. 00:08
1/12 Mókusgyilkos válasza:
persze 13 évesen :D hogy lehet leküzdeni? első barátnő megoldja a problémát.
2/12 anonim válasza:
Persze, én folyamatosan így érzek. Igen nagyon shit, leküzdeni nem lehet.
3/12 anonim válasza:
Csak azért mert a legtöbb nő nem képes értékelni a normális pasikat nem jelenti azt hogy mindegyikre ez jellemző
4/12 Zúzmaraharapás válasza:
Felesleges ezen agyalni, ugyanis ezt majd a nő fogja tudni, nem pedig ti. :)
5/12 anonim válasza:
Itt most nem a nőkről van szó, hanem mikor az ember úgy érzi, hogy értéktelen, nincs benne semmi jó, szerethető.
6/12 Mókusgyilkos válasza:
jah persze mert nyilván nincs olyan nő az egész ki.. földön aki elviselne titeket aha.. valószínű :D
7/12 anonim válasza:
Igen, így van. De nem csak a nők nem viselnek el, senki más sem. Én vagyok a légy a levesben.
8/12 anonim válasza:
Folyamatosan ezt érzem, köszi anyénak és a két nagymamámnak :D Más női szeretetre kb annyi esélyem van, mint SP-nek Kathi Béla ellen súlyemelésben.
9/12 anonim válasza:
Ha te bármilyen nőre vágysz, akkor persze, hogy így érzed. Olyan nőt keress, aki TÉGED értékel, és persze te is őt.
10/12 A kérdező kommentje:
Olyat én még nem találtam, akit viszont is érdekeltem volna, pedig tuti többet éltem itt néhányotoknál.
2013. ápr. 29. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!