Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalabb lányok nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok nektek mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé vékony gyerek vagyok 184 centi körül és 65 kiló alatt, viszont járok ki skateparkba bmxezni szoktam úszni járni és kondiba is járok, a tesiórákon komolyabb atlétikával is szoktunk páran foglalkozni, szóval kombinált talajtorna flickel meg szaltókkal szóval nem csak ülünk meg focizunk, de nem igazán látszik. Ha úgy új emberrel ismerkedek akkor az első, hogy ő biztos jobb nálam, mert hogy nézek már ki, aztán meg van nagy koppanás.

Szóval a vizuál nem olyan jó, a saját súlyhoz képesti erő meg egész jó.

Sok lánynál nem mertem próbálkozni, mert nem tudom mit gondolhatnak rólam.

2013. ápr. 28. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tudnám, hogy nem én írtam ki, azt hinném én írtam ki ezt a kérdést! Bár lehet én voltam... francba skizofrén is vagyok már, nem csak szarkasztikus?
2013. ápr. 28. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos lehetsz. Kuldj kepet :))
2013. ápr. 28. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
de komolyra fordítva a szót, ugyan ez volt velem is.. önbizalmat kell fejlessz!
2013. ápr. 28. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok lány, de elégé lényegtelen dolgokat irtál ki. Azért szerintem a fiatal csajok szeretik az ilyen majomkodó fiúkat, de szerintem el vagy szálva.
2013. ápr. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!