Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén ti járnátok egy 3 évvel fiatalabb fiuval, ha az őszintén és igazából szeret?
Figyelt kérdés
az év (19) (16) a lány javára2013. ápr. 24. 17:50
1/8 anonim válasza:
Őszintén?
Az édeskevés, ha ő szeret, ahhoz, hogy járjak vele, nekem is szeretnem kell, mert ha nem felőlem lehet akárhány éves, szerethet teljes szívéből, de ha én nem érzem ezt viszont, akkor szerintem semmi értelme nem lenne.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó ezzel tisztába vagyok de úgy gondoltam hogy neked is tetszik a fiú csak ő 3 évvel kisseb.Beválalnád vagy szégyelnél vele járni?
2013. ápr. 24. 18:02
3/8 anonim válasza:
én 19 voltam, 17 éves fiúval voltam, ez a két félen múlik,
miért ne lehetne felvállalni, N
4/8 anonim válasza:
Hát most biztos nem. 17 vagyok, egy 14 éves fiú meg még nagyon éretlen.
Szerintem a te eseted is necces, de mondjuk 23-20 az már teljesen oké.
5/8 anonim válasza:
Járnék vele persze ha kölcsönös lenne a vonzalom. és a szerelem.
Az a minusz 3 év nem sok az én esetemben:)
6/8 anonim válasza:
Haveromnak 14 évesen volt 17 éves csaja, oké volt minden.
7/8 A kérdező kommentje:
kössz szépen, nagyon jó fejek vagytok és sikerült egy kis önbizalmat adnotok.
2013. ápr. 24. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!