Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan csúfolnak, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan csúfolnak, meg szekálnak, mert vörös hosszú hajam van, valamint a szeplőim miatt is. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
lány vagyok, 19 éves múltam. Semmimre nem tesznek negatív megjegyzést, az arcomra sem, kivétel a hajamra és a szeplőimre. Kedvencem a zöld szín, ruhába is, és ezzel mindig ahhoz a zöld ír koboldhoz hasonlítanak. Fiúk szoktak bókolgatni, az elején még jól esik, de aztán át megy az egész iróniába, ami a végén elég rosszul esik. Sokan piszkálnak ez miatt, valamikor be is könnyezek, felállok és elmegyek. Mit tehetnék ez ellen, hogy békén hagyjanak? Köszi a tanácsokat..
2013. ápr. 28. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ez eredeti vörös vagy ilyen festett bordó, amire azt mondják a csajok: vörös vagyok, vagy pink vagy mi...

:)

2013. ápr. 28. 15:31
 12/20 anonim ***** válasza:

nekem pont ilyen volt az első szerelmem :) :D

F19

2013. ápr. 28. 15:43
 13/20 A kérdező kommentje:
12-ből eddig 4 értelmes választ kaptam,köszi. nem felajánlásokat kértem, hanem tanácsokat..
2013. ápr. 28. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak irigyek, mondjuk nem értem a szép ritka dolgokon miért gúnyolódnak, azért megnéznélek én is :). 20/F
2013. ápr. 28. 20:10
 15/20 anonim ***** válasza:
11%

"19 éves múltam"

Még az óvodába jársz ? Ott szoktak gúnyolódni.

Általában azokat szokták piszkálni akin érzik, hogy ezzel fel lehet húzni, ha érted miről beszélek.

Többféleképpen is el lehet hárítani az ilyenfajta támadást.

3 megoldást ajánlok.

1 Velük együtt nevetsz egy kicsit, így látják, hogy nem érdekel maximum 5 perc után leállnak.

2 Visszaszólsz valami hasonló gúnyosat a többiekre, és így nevetség tárgyává teszed őket is, ha elég jó vagy benne, mint én akkor hamar megszégyenülnek és befogadnak maguk közé.

3 Ezt én nem preferálom, de ha szétütöd az arcukat az is hatásos tud lenni.

Összegezve az ilyen gúnyolódás általában nem a másik személye ellen szól ez a szórakozás egy fajtája, ha nem veszed magadra elég jó móka. A lényeg, hogy nem kell miatta kétségbe esni én sokszor összejövök a barátaimmal és elképesztő csúfolódások közepette élvezzük egymás társaságát néha, ha jön egy új arc közénk őt is leteszteljük, hogy milyen fából faragták.

Tekintve, hogy téged zavar a csúfolódás és nem vagy járatos benne az első megoldást javaslom, tehát ne vedd magadra kicsit nevess velük. kb ennyi.

Minden jót!

2013. ápr. 29. 09:10
 16/20 anonim válasza:
én imádom avörös hajat...mindig megtorpanok ha látok egy vörös hajú lányt, annyira szép..nekem is régen vörös volt a hajam..nem szerettem, aztán elkezdett barnulni és viszakívántam, azóta reménykedem hogy nyáron kifakítja a nap és ujra vörös lesz és oda jön valaki és azt mondja hogy nagyon szép ritka sznű a hajam :) de már barna :(
2013. máj. 29. 18:50
 17/20 anonim válasza:

Ne törődj velük.Biztosan csak azért mondogatják,mert nagyon is bejössz nekik.A vörös haj nagyon ritka és vadóc.Szeplőkkel meg nagyon gyönyörű. Igazán jó párositás!

Ritka az ilyen ember. Próbálj nekik visszavágni,lehet,hogy

csak azt várják,hogy ezt tedd. HAJRÁ!!!!!!!!!!! :D :) ;)

2013. aug. 27. 18:01
 18/20 anonim válasza:
Én szeretem a vörös hajúakat! Ha gondolod írjál, és beszélgethetünk. :)
2013. okt. 13. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
Mint azt a Cartman megtanítottan nekünk a Vörhenyeseknek NINCSEN LELKÜK!Ha ezt tudnák biztos nem szekálnának!
2014. júl. 21. 02:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű vagy!
2017. ápr. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!