Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha egy csaj így közeledne hozzátok? Szexi vagy gagyi?

Figyelt kérdés

Lesz egy buli, éjszakai fürdőzés is lesz, és ott lesz a srác is, aki nagyon bejön nekem. Úgy érzem,én is neki,de kicsit bátortalan. Arra gondoltam,h mikor bent lesz a vízben,én megpróbálok a közelébe férkőzni,és kicsit "tapizni" :D nem akarok nyomulós lenni, inkább csak "véletlenül" hozzáérek a víz alatt itt-ott. :D Senki nem fogja látni,mert sötét lesz,csak ő fogja érezni. Hol és hogy érjek hozzá úgy,hogy nagyon kelljek neki?:P Utána sátorban alszunk,gondolom aludhatok mellette :D bár én nem vagyok olyan,nem hiszem h lenne szex. Most bújnék ki először a csigaházamból,mert amúgy nem vagyok nyomulós. Szóval: hogy kéne véletlenül hozzáérnem?:D

20/L

2013. ápr. 28. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9: mert miért ne érinthetné meg? Érintés alatt nem egyből a srác farkát kell érteni... szerintem ha egy pillanatra, könnyedén, hozzáér a vállához, vagy a hátához, abba nincs semmi rossz...testbeszéd, semmi több.
2013. ápr. 28. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nőj fel.
2013. ápr. 28. 15:12
 13/14 Balanus_concavus ***** válasza:
Az érintés bizonyítottan jó dolog, de nem érdemes egyből ilyen k.rvásan bedobnod magad, keresd a társaságát, beszélgess vele, az érintés is oké, de inkább tudatosan a karját, vállát, nyakát, s esetleg a mellkasát érintsd meg, miközben beszélgettek.
2013. ápr. 28. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
zsír lenne
2013. ápr. 28. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!