Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjak elviselni az emberek ha két lány szereti egymást?
Már megbocsásson kedves férfiak.
Hiába tetszenek nektek a leszbikus nők, őket ti nem érdeklitek. Miért akartok akkor beszállni? Nincs értelme.
Én nem is értem az ilyen homofób-okat,mert most gondoljatok bele van egy meleg fiú és egy szemét hetero homofób(nem az összes az)és valamiért szemétkedik a meleg sráccal de azt nem értem ezt a logikát hogy ha meleg a srác akkor eggyel kevesebb srác akarja meg szerezni annak a szerelmét(heteró-nak):D
Kéne egy olyan Gordon(fürész) aki gyűlöli a homofób-okat.
Vagy egy olyan hitler aki gyűlöli a homofób-okat.
Nehezet kérdeztél kérdező.
Én meleg fiatal vagyok (fiú), és szerintem is undorító az, hogy egyes embereknek ennyire nem mindegy, hogy a számukra vadidegen ember mit csinál. Tipikus magyar szokás belefolyni másnak a magánéletébe "mert nekem nem tetszik ott valami". (igazság szerint elmondható, hogy minél jobban él anyagilag egy társadalom, annál kevésbé foglalkoznak az emberek a másik magánéletével)
Számomra elkeserítő, és embertelen az, amikor a homofóbok a meleg fiúkat a halálba küldenék, a meleg lányokra meg izgulnak, meg "jaj milyen szexi". Na ez az undorító viselkedés, és én ezért gyűlölöm a homofóbokat. Én igazából nem tudom megérteni, hogy valaki miért nem képes a saját életével foglalkozni.
Most nem érdekelnek az olyanok, hogy "mert undorító". Számomra meg az undorító, amikor a buszon, vonaton, vagy parkokban, esetleg kávézók teraszán a heteró párok nyalják falják egymást, szinte az orgazmusig jutnak.
A melegek ne fogják meg egymás kezét, mert "legyenek tekintettel másokra", a heteró meg azt csinálnak amit akarnak? Na ne....
Ha valaki a homoszexuálisokra nincs tekintettel? a többség szerint ki nem sz*rja le (elnézést)....ha valaki a heterókra nincs tekintettel? az felháborító...
Tömören: a homofóbia jelenleg egy súlyos társadalmi probléma. Addig nem lesz változás, amíg az emberek a másik életével vannak elfoglalva, nem a sajátjukkal. Le lehet pontozni, nem érdekel, de a heterók többsége a melegekkel szemben (tiszt.kiv.) undorítóan és embertelenül viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!