Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Reménytelen szerelem? Ez már súlyos. Tapasztalatok?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, illetve arra, hogy akinek sikerült elfelejteni egy "nagy szerelmet", az hogyan csinálta...
Mert nekem van egy srác, akit iszonyúan szeretek. 1 hónap múlva lesz egy éve, hogy belé szerettem... Messze lakik, csak neten beszélünk néha. Próbáltam már vele minden kapcsolatot megszakítani, letiltottam pl. facebookon, hogy ne is lássam... de egy hétig zokogtam utána, így újra bejelöltem és azóta folyamatosan beszélünk. Egyszerűen nem bírom... Volt már olyan is, hogy annyira le voltam törve, hogy szándékosan meg is vágtam magam. Illetve minden nap elgondolkozok azon, hogy miért nem lehetek én neki elég jó. És emiatt utálom magam, ezért is történt az a vágás...
Így utána tudom, hogy végülis nem kellene magamat hibáztatnom. Na de amikor magamba zuhanok, nem gondolkodok tisztán, sőt sehogy se és mindenért magamat okolom.
A fiúnak elmondtam, hogy szeretem (még múlt nyáron). Nagyon aranyosan reagált rá, de írta, hogy ő is nagyon szeret, de csak barátként, és nem akar elveszíteni.
Most már ott tartok, hogy bármi kedveset ír elsírom magam, illetve mostanság ismét vagdosok. De csak kicsiket szóval nem ilyen kétmétereseket a karomra... De ez igazából mindegy is.
A lényeg, hogy egyszerűen nem tudom elfelejteni. Ráadásul nemsokára jön ide tanulni, és akkor majd biztos találkozni akar.. :( segítsetek. kérlek, csak normális válaszokat adjatok! köszönöm.
még jóhogy nem születtem csajnak... töröld le megint, köszönj el tőle, akármennyire sírsz nehogy visszajelöld, mert UNDORÍTÓAN SZ@R életed lesz, ez lebegjen a szemed előtt...
de én még egy pszichológust is ajánlanék emellé... elég beteg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!