Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik módszer a jobb?
Elhívod találkozni, beszélgettek, elvagytok, megisztok valami stb. Érezni fogod, hogy szabad-e a pálya, és ha igen, akkor megcsókolod. Randi végén hazakíséred ilyesmi. Szerintem ez együtt már elég egyértelmű, főleg, ha megbeszéltek következő és következő találkákat is, ahol már csókkal is köszöntek.
Szerintem ez jobb megoldás, mint konkrétan rákérdezni, hogy akkor járunk-e. Én mondjuk köpni nyelni nem tudnék, ha egy srác ezt így megkérdezné.
nehogy rákérdezz egyből hogy "járunk?", mert a csaj rosszul lesz. egy csók után nem kell rögtön összejönni.
próbálkozz nála még. írj neki vagy hívd fel majdnem minden nap. ha nem írsz neki 1-2napig akkor megtudod h érdekled e ->ha ő ír akkor érdekled. hívd el valahova aztán látod majd rajta, hogy hogyan reagál.
csak egy kis idő kell és kialakul magától. majd ő rákérdez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!