Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy a legelső szerelmem után még a mai napig megdobban a szívem ha látom?!
nekem is megdobban a szívem, összeszorul a torkom, és begörcsöl egy pillanatra a hasam
szeretem, és szeretni is fogom, ez nem fog elmúlni, mindig fontos lesz a boldogsága, de soha nem volt, és nem is lesz köztünk semmi
örülök, ha látom, mindig mosolygok, ha váratlanul összefutunk, és még most, ennyi év után is sóvárogva nézek utána, de nem akarnék tőle semmit, nem akarok vele párkapcsolatot, amúgy sincs semmi esélyem rá, de valószínűleg akkor sem akarnék semmit, ha ő jönne hozzám
ő boldog, én boldog vagyok, és ez a lényeg
nekem itt van életem másik szerelme, neki pedig, már a megismerkedésünkkor volt férje, gyereke, amint látom azóta is boldogok, és ennek én őszintén örülök, és örültem akkor is, mert most is, és mindig az ő boldogsága lesz az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!