Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Milyen, hogy van egy szerelmem, de nem velem tölti a nőnapot?
"nem beszélünk,nem találkozzunk"
Én ezt már nem is nevezném kapcsolatnak részemről.
ne haragudj, de ez a bajod?
nekem inkább az zavarja a szemem, hogy találkozgatunk, elhidegültünk, arról nem beszélve kb 4 hónapos kapcsolatról van szó?
inkább azon agyalj, hogy beszéljétek meg, mit akartok, mert ez így egy semminek tűnik, sajnálom N
Mi sem találkozunk ma, de ettől még nem dől össze a világ. Nem mindenki tartja fontosnak a nőnapot, mint ahogy a Valentin napot se. Esetleg majd megmondhatnád neki hogy számodra ez fontos nap, legalább mondja hogy "boldog nőnapot" ha egyéb módon nem akar foglalkozni ezzel.
Ha felhívott reggel az már nem is olyan rossz. Lehet ő is érzi hogy nincs minden rendben csak nem tudja mit csináljon. Ha ennyire hiányzik, te is kezdeményezhetsz találkozót, ahol megbeszélhetitek ezt a dolgot.
#2 nem vagy semmi. Még a nönapra is tudsz komcsizni. Derék fiu. Tehetség.
Kérdezö: Miért töltené veled a nemzetközi nönapot?
#8 Igazad van, nem volt túl helyénvaló a komment, mert a kérdéshez semmi köze. Én is kiosztottam ma jópár tulipánt, pedig nem politizálok. :)
Elnézést, ha sértettem valakinek az ünnepi hangulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!