Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves koráig vonzó még egy nő?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a férfiak egyre vonzóbbak lesznek, míg a nők csak hervadnak.2013. ápr. 27. 09:10
13/17 anonim válasza:
Mondok egy példát arra, hogy nem az évek számítanak. Helen Mirren. Ő most 67 éves, és szerintem igenis vonzó és csinos nő. Jó persze, ne a 22 éves playboy csajokhoz viszonyítsuk, mert természetes, hogy 67 évesen ráncos és nem olyan a bőre mint egy 20 évesnek. De ha ránézek én egy csinos, vonzó 67 éves nőt látok, nem pedig egy öregasszonyt.
14/17 anonim válasza:
Hát való igaz, láttam már én is olyan 39 éves anyukát, akinek 19 éves lánya volt és hogy mondjam... akár mindkettőt egyszerre ágyba vinném :) :)
De persze van ám ellenpélda is bőven!
Ha nagyon kort akarsz, akkor olyan 45 után már szerintem senki sem olyan vonzó...tehet érte akármit, már meg fog látszani rendesen a kora.
29 F
15/17 anonim válasza:
Amíg van elég pia addig házasság után is mindig az lesz.
17/17 mertigen válasza:
nekem nagyon ! E-mailben küldök képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!