Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti, hogy képzelnétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti, hogy képzelnétek el egy álomcsajt, a nagy Őt? És itt nem arra gondolok, hogy nagymellű, jól tud.

Figyelt kérdés
Hanem inkább a belsőségek ( mi érdekelje, viselkedése, szeresse-e a horror filmeket vagy inkább hozzád bújjon, szeressen vásárolni, sminkelje magát, sportos vagy elegáns stílus a legyen..), De azért a külsejére is kíváncsi vagyok milyennek képzelnétek el.
2013. ápr. 26. 23:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 27. 00:50
 22/25 anonim ***** válasza:

Szivesen.

Mondjuk jó érzés volt kicsiben is, de lirni az ideálomat. :) bár ilyen nő nem nő minden bokorban de hátha egyszer rámtalál egy hasonló hölgy. :)

2013. ápr. 27. 01:33
 23/25 anonim ***** válasza:
39%
áááh :D én most lusta vagyok, de legyen nagyon aranyos, szeressen engem, ha fél valamitől, bújjon hozzám:$, ne sminkelje magát!, stílus inkább sportos, ne legyen tetkó, piercing, fülbevaló se kell, legyen hosszú haja és vékony, fogadjon el és ne gondolja cikinek amiket művelek xD
2013. ápr. 27. 05:02
 24/25 anonim válasza:
39%
Legyen velem oszinte.Es engem szeressen ne a penzt vagy ilyesmiket.Lehessen vele viccelodni,elmenni egyet futni.Ne sertodjon meg ha kijavitom.Gyakran bujjon hozzam,es kenyesztessen.NE SMINKELJE MAGAT.Csakis a termeszetes szepseg erdekel.Enyhe oltozet amit konnyen le lehet rola szedni.Legyen joban a barataimmal,csaladommal es forditva is.Legyen szep,ne olyan tul sovany,de semmikeppen tul sujos.Szeressen kint lenni a szabadban.Legyen jo az agyban.NE CSALJON MEG.Ismerjen engem,lassa rajtam hogy hogyan erzem magam es forditva.
2013. máj. 23. 18:50
 25/25 hongkong válasza:
a fiúk mien parasztok !!!!!!! csak azért kéna valaki mert ven neki a segge helyén két labdája meg szilikon a mellébe nem is akarják meg ismerni belülről csak hogy mutogassa hogy neki van barátnője !!!!!!!!!!!
2013. nov. 17. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!