Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti, hogy képzelnétek el egy álomcsajt, a nagy Őt? És itt nem arra gondolok, hogy nagymellű, jól tud.
Én egy aerodinamikus höglyet tudok elképzelni magam mellé, akinek van humora és bármikor el lehet vele hülyéskedni, nem sértődik meg a megjegyzéseimen mert vette a fáradtságot és kiismert engem, és tudja, hogy mikor beszélek komoylan és mikor hülyéskedek. Akivel el lehet menni bicajozni turázni vagy akár egy pörögsebb koncertre is, aki tud öltözködni és vannak tervei a jvöjét illetően, nem várjael hogy eltartsák. Legyen müvelt, hogy tudjak vele beszégletni és ne nézzen rám hülyén mikor ölbe kapom és egy pokrocra fektetve azzal menne el a hétvége egyik éjszakája hogy kitn fekszünk az udvaron és borozunk és mindenféle hülyeségről beszélgetünk. Aki nem ilyen nyálas romantikus, de hagyja, hogy az ölembe kapjam és összebujjak vele a kanapén. Aki igényli a törödést, aki nem riad vissza attol ha csak sponént az asztalra fektetem az étkezöben, illetve más ilyen hülyeségemtől. :D
Igazából regényt irhatnék az ideáomról de ilyen nő szeritnem vagy még nem szüeltett, vagy már megsüzeltett csak nem vagyunk egy idözonában, vagy egy kontinensen, szóval lejjebb kell adnom az igényeimből. :D
Ismerje és szeresse is a "vissza a jövőbe"-t,meg a "sátánka"-t.
Rock zene kedvelő.
Olyan Buddhai türelmű néha,mint én.
Nem másban keresi a hibát,hanem magában is.
A "kenan & kel" a kedvenc sorozata.
Ezek jönnének rá,arra az alapra,amit amúgy keresek.
Jó test, jó fenèk, szèp arc.
Szeressen sz.pni, nyeljen, legyen bevàllalós a szexben (popó, videó, fènykèp, vezetès közben cumpa, stb)
Az èlet màs területein is legyen bevàllalós (quad, gokart, motor, adrenalin park, bungee jumping, stb)
Ne hazudjon, legyen szorgos, lehessen haladni vele az èletben, de ne pènzèhes legyen.
Bùjjon, kènyeztessen, jó fözzön, hàzias legyen
Szeresse: Star Wars, foci, rap, filmek minden mennyiségben, képregény, autók, Forma-1, csoki, pc játékok. Legyen kedves, "aranyos", ne csacsogjon állandóan, inkább halkszavú, figyelmes.
Amit ne kedveljen: Barrátok Közt, Star Trek, Jóban Rosszban, tuc-tuc zene, mexikói sorozatok, Alkonyat, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Justin Bieber.
Ne legyen vallási fanatikus, jobbikos, plázacica, kihívó, ribanc, okostojás, beképzelt, fennhéjázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!