Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes fiúk/férfiak! Szerintetek a mellemmel van a probléma, vagy csak a barátom nem mellorientált?
(A rózsaszín izomtrikós, kakaduhajú, citromsárga csőgatyás, facebook-ra önmagáról 658 képet feltöltött, borotvált lábú suhancokra nem vagyok kíváncsi.)
Hogy is mondjam nektek, az túlzás, hogy önbizalomhiányos vagyok a mellem miatt, és tapasztalom és tudom is, hogy az összkép, és főként a belső számít egy nőnél, és ha megszeret valaki, akkor az egész lényemet szereti, de mellem nem túl nagy, a kicsi és az átlagos között van valahol, de inkább a kisebb felé húz, viszont a formája szép, kerek.
3 éve van kapcsolatom, sokat bókol a barátom, mondja hogy imád meg szereti a testemet. Bármennyire is igyekszem, de valamilyen szinten engem is elbizonytalanít ez a sok inger a férfiaktól (tv, net, stb), hogy egy minimum közepes, de inkább nagyobb mellel lehet játszani, szex közben is az a jó, és azokat élvezet markolászni, masszírozni.
Sok helyen láttam fórumokban, hogy írták a férfiak, hogy egész nap csak kényeztetnének egy mellett, cirógatnák, simogatnák.
Az én barátom meg nem csinálja. Józan ésszel mindig meggyőzöm magam, hogy ugye ő olyan, hogy inkább az arcot szereti nézni, meg a fenekemre izgul nagyon, a fenekemet napközben is simogatja, rácsap, mikor csak úgy eljön mellettem, szinte mindig hozzáér.
De annyian mondják,hogy milyen fontos a férfiaknak a mell, lehet hogy esztétikailag és érzésben így hiányt szenved a barátom? Lehet, hogy ha nagyobb lenne, akkor a mellemmel is játszana többet? Olyan jól esne, ha tv-nézés közben csak úgy elkezdené markolászni, vagy adna rá csak úgy egy puszit, de nem. :/
Tudom jól, hogy érdemben nincs semmi problémám, hisz mondta is a barátom, hogy tetszem neki, mindenestül, de sokszor elbizonytalanodok a mellem miatt. Szex előtt néha még a kedvem is elmegy, mikor ott vagyok előtte melltartó nélkül. Mintha nem tudnék neki megadni valamit.
Főleg, hogy a fenekemmel mindig foglalkozik, fogdossa, a mellemmel meg sehol semmi. :/ Akkor bizonytalanodok el, mikor pl. napközben öltözök át, és ha akár csak bugyi van rajtam, mindig szalad oda megsimogatni a fenekemet, nézegetni, de a mellemet akkor sem jön markolászni, mikor semmi nincs rajta.
Nem elég neki a cicim?
Mit gondoltok?
alakra ilyenek a melleim, méretre ennél kisebbek:
24 éves
23:40
Azt írta, hogy ennél kicsit kisebb, nem azt, hogy nincs...
hámostnemazér, de a képen lévő cici sem tenyérbeillő már (legalábbis nekem)
nekem 20 centi hosszúságot meghaladó tenyerem van :D ahhoz már kell valami, hogy beleilljen XD
Tipikus nő vagy, ezen is problémázol, ahelyett, hogy tennél valamit, pl. szólnál neki. :D
Tehet valaki arról, hogy a barátod seggorientált? Szólj rá hogy csöcsörésszen meg, mert az jól esne.
Fontos a cici. Legyen meg és ennyi elég. Én mondjuk szeretek a barátnőmévvel játszogatni, de nem azon csimpaszkodom egész nap.
Lehet hogy a barátod anyukájának van lyen kis melle és azért nem foglalkoztatja. Ugyanis az én anyukámnak elég nagyok vannak és bizony a nagy melleket nem szeretem, mert mindig anyuéra emlékeztet.
"A képen láthato cici pici ha neked ennél is kisebb akkor kicsi és ezért neked nem ez az erősséged."
Láttál már te pici mellet, édes fiam?
Na ez pici.
A linkelt képen található mell egy jó alakhoz, alacsonyabb termethez inkább a kicsi és az átlagos között van, bár inkább átlagos, 75/B-s kosaram van.
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!