Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más lány is akinek A-s a mellmérete és huszonéves?
nekem is A-s vagy még lehet h kicsit kisebb:((és sztem már nem fog nőni:((még most se tom igazán elfogadni.:Sde szerencsére emiatt nem csúfoltak.
ja,én csak 16 vok,remélem nem gond h válaszoltam
Szia!
Nekem is nagyon kicsi, és igen kaptam már rossz indulatú megjegyzéseket. Emiatt nagyon szégyenlős vagyok. Az előző barátaim nem mondtak semmi rosszat de nagyon kellemetlenül érzem mindig magam.
És most másra kitérve: Az is idegesít pl: va negy felső ami nagyon tetszik, de nem tudom megvenni mert kicsi bele a mellem. Melltartóval meg nagyon gáz. Vagy tegyük fel másik felsőnél meg ha melltartót veszek még akkor buggyos elől. Engem nagyon zavar. Sokszor nagyon el tud szomorítani:S:(
Régen is zavart de nem ennyire, mióta egy fiú tett megjegyzéseket erre (hozzáteszem nem is egyszer) elég szarul érzem magam és már-már túlságosan alábecsülöm magam. De nem tudok ezzel mit csinálni. Úgy érzem hogy ha egy fiúnak feltűnik akkor az összesnek
nekem is A-s és nem úgy néz ki mintha nőni akarna:S
hord push-upos melltartót de azért ne olyat ami 3-számmal nagyobbnak mutattja:)
én tavaly használtam push-upot de most nem és mégis felveszek kivágott fölsöket :) kicsit kihúzom magam mikor leülök akkor észrevétlenül "összenyomom" a mellem h legyen vmi dekoltázs:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!