Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már évek óta tetszik. Egy ideig nagyon jó, sőt szerintem szinte legjobb barátok voltunk, és bele is zúgtam, és ő is erősen ennek a jeleit mutatta. Aztán összevesztem az egyik közös barátunkkal, (kb hárman voltunk hihetetlen jó barátok, nagyon sokat voltunk együtt), és hirtelen a sráccal is eltávolodtunk egymástól. Néha úgy érzem, hogy a lány (akivel összevesztem) uszítja ellenem... Egyszer a srácnak, hogy mit érzek, de ő azt mondta, hogy nem nagyon érez többet barátságnál. Pár héttel később közölte hogy barátnője van. Azóta még jobban eltávolodtunk egymástól, nem köszön, ha találkozunk, átnéz rajtam. Aztán újra elkezd köszönni, jó fej meg minden, aztán valami bekattan, és újból kezdődik az egész. Közben pedig folyton bámul, ha találkozunk, bámul de nem köszön. A barátnőjét mindig előttem ölelgeti. Aztán rám néz, mintha a reakciómat lesné... Szerintetek miért csinálja ezt? Érez valami, vagy hülyít, vagy csak szimplán többet képzelek az egészbe?

2013. ápr. 26. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szivat. Kiváncsi lesz e tőled reakció, amiből le tudja szűrni, hogy érzel-e iránta. Ezt férfiak és nők is sikeresen alkalmazzák. A legjobb módszer, hogy megtudd valóságot.
2013. ápr. 26. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző válaszában az nem stimmel, hogy a fiú már tudja, hogy mit érzel iránta, mivel elmondtad neki, tehát nem azért csinálja, mert így puhatolózik. :)

Sokkal inkább arról van, ami kézenfekvő: a vonzalma irántad kezdetleges és felszínes volt, amit meg tudott gyengíteni egy konfliktus a közös "baráttal". Az, hogy folyton bámul, de nem köszön, valószínűleg azt takarja, hogy külsőleg még mindig tetszel neki, és sajnálja, hogy az történt, ami.

Ha van mit tisztáznod felé, érdemes ezt megtenned, vagy el kellene felejtened. Bár mégha meg is győződ arról, hogy tévedett, a büszkeségével várhatóan nem fog tudni mit kezdeni, így a vége nyilván így is úgy is az, hogy tovább kell lépned, és igazi barátságot találni/építeni.

Persze itt rengeteg a változó. Érdemes mindent megtenni, ami megtehető, hátha mégis valami jó sül ki ebből. :)

2013. ápr. 26. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!