Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam amit eddig, vagy legyek kemény vele?
Pár napja szakítottam a barátnőmmel és vissza akarom kapni őt. De nem tudom hogy hogyan, sajnos valaki kitalálta hogy leribancoztam a buta elhitte meg nem rég véletlen meglátott valami üzenetet amit a barátommal beszéltem. Magamnak kerestem a bajt, de szeretném őt vissza kapni.
Legyek vele kemény vagy maradjak a szeretlek komolyan, meg minden ilyen nyálas szarral?
ott már gond van, ha elhitte, hogy leribancoztad, közben nem így volt
az üzenettel lehet gond, nem tudom mi volt, nem is tartozik rám, van elképzelésem, szóval valahol a bizalom ugrott, így ez nehéz lesz, Te ismered milyen, sőt vissza akarod kapni, így Neked kell cselekedned, döntsél és azt tegyed N
Hát csak annyi volt benne végülis hogy lekurv*ztam... De jogosan, végülis pisis vagyok 14 éves... De a csaj már 3 szor kúrt, ezért kurv*ztam le.
De mit tegyek hogyha szóba alig akar állni velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!