Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal pasik! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal pasik! Ti összejönnétek olyan nővel akinek van már más kapcsolatából egy gyereke? Miért van h. sok pasi olyan nővel jön össze, akinek mástól van már gyereke (legalábbis a környezetemben ezt látom), pedig sok a helyes, fiatal egyedülálló lány.

Figyelt kérdés
szerelem, fiatalok, fiatal pasik, egyedülálló anyák
2013. ápr. 26. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én se tartanám el egy pasi gyerekét sem, aki más kapcsolatból van.. Minek? Azért h hallgassam az ex.nő nyávogását, irigykedését, hogy alkalmazkodjak a láthatási időhöz? Hogy hallgassam h mennyi Gyt-t kell fizetnie a gyerek után? Hát nem. Legyen valakinek gyereke, de az én életembe nem fér bele
2013. ápr. 30. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.Ez nem tartana vissza
2013. máj. 21. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavarna... mégiscsak annak a gyermeke akit én szeretek. És egy gyereknek apa kell még akkor is ha az "apa" olyan lökött mint én... Ugyanis nem az az apa aki megcsinálja a gyereket hanem az amelyik felneveli és gondoskodik róla... :)
2013. máj. 21. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert egy fiatal anyuka tényleg jobban válogat, de más szempontok szerint! A megbízhatóság felértékelődik, a kinézet nem olyan fontos . (Valamit valamiért.) A fiatal pasinak meg az jön be, hogy ő bejön egy jó nőnek és cserébe vállalja a gyerekkel való problémákat is, mert amúgy nem kapna ilyen jó nőt. (Ez csak szexi anyukákra igaz, persze.)
2013. máj. 29. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgy általában, nem nevelném fel más kölykét. Akkor talán meggondolnám, ha max egy lánya van. Valahogy könnyebben el tudnám viselni, egy másik nőnemű lényt a kapcsolatban. Meg ehhez az anyukának is olyat kéne felmutatni, hogy sutba dobjam, fenti érvemet.
2013. okt. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!