Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Melyik jön be?
Inkább a vékonyabb "csontváz kollekció" lányok jönnek be, vagy pedig a kicsit teltebb lányok?
Kérlek írjatok konkrét véleményt is.
Köszi :) 18/L
Nekem van egy csaj aki tetszik evfolyamtars
Gyönyörű arca van de szegeny alig 45 kg
Amkkor a karjara nezek elszörnyülködöm
A farkam vastagabb mint a karja
Tehat a sulya miatt nem jarok vele
Amugy meg szexnel a teltebb jobb
De ne legyen kover
A kettő kozt a legjobb
Az a jo ha lehet mit bebarangolni
Ha minimalisan sovanyabb az atlagnal az nem baj
Ugy is kicsit hizlalnam :P
Es elvinnem sportolni
Szoval nekem a legfontosabb az arc :)
Hát igen amit utolsó linkelt az eléggé jó feltéve ha a melle is igazi.
Amúgy meg csontkollekció meg 15 kiló felesleggel rendelkező lányok. Nos én azokat szeretem akik +-5-ben vannak a pont jótól.
Az ilyen kérdéseket amúgy nem értem, téged gondolom az érdekelne,hogy a neked tetsző srácnak tetszenél-e. Vagy nem? Mert nem értem,mit számít itt pár srác véleménye, ha lehet akit te szeretnél,pont eltérne.
Rossz úton jár, aki innen táplálkozik.
Lehet itt 1-2 embernek sem jönnél be,élőben minden 3.szembejövőnek.
Felesleges mindennap kb 7-8 ilyen kérdést feltenni ebbe a topicba,hogy 'Melyik jön be?'-->Szerintem tök mindegy neki melyik jön be,és tök mindegy az itt elért elismerések,ha élőbe nem így néz ki a dolog. Egyszer már elmagyarázhatná valaki,az ilyen jellgű kérdések lényegét,mert láttam pár kérdésnél pont ezt már említették.
A "csontvázkollekció" inkább,de ne legyen anorexiás.
Mellesleg őket úgy hívják hogy "vékonyak".
Nekem a teltebbek jönnek be.
F.
13.nàl a pont! Az a csaj nagyon jó.
Esetleg mèg Dundika...
Volt teltebb csajom, de köszönöm szèpen elèg is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!