Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Melyik jön be?
Inkább a vékonyabb "csontváz kollekció" lányok jönnek be, vagy pedig a kicsit teltebb lányok?
Kérlek írjatok konkrét véleményt is.
Köszi :) 18/L
Vékonyabb.De nem a csont és bőr!Van egy kis különbség.
F19
Jó, tény, hogy van különbség a csontváz kollekció és a vékony lányok között..
És gondoltam, hogy vannak kivételek :))
De tudod, a kivétel mindig erősíti a szabályt :)
attól függ,pontosan kikre gondolsz...Egy nagyon vékony lány is lehet nagyon szé,és aranyos,vagy épp csúnya és nagyképű.
A kövérség meg...azon is sok múlik mennyire kövér.Pl ha van egy kis pocakja,az még nem számít semmit.Ha mindenhol van egy x plusz tömeg,még az is álhat jól,és lehet szép,és aranyos.De ha 160 centi,és 100 kiló,akkor csak egy bizonyos rétegnek fog tetszeni.Vannak ugyanis olyanok,akiknek ez a szép,hogy minél kövérebb...számomra a nagyonkövér és a mindenhol van egy x kiló köztitől felfelé a kövérség nem szép.De alatta bármilyen alkat lehet vonzó.
24-f
A teltebb semmiképp.
A "csontváz kollekció"-tól pedig egy árnyalattal vastagabb.
Hát, a Dukai Regina testalkatú lányok nagyon-nagyon bejövősek, de am a teltebb formákkal sincs semmi gondom 30 kg plusszig...onnatól szerintem csúnyácska már a lógó háj :P Bocsi duci csajok! :$
29 F
Kedves 8. válaszoló.
Nem a logó hájra gondoltam, hanem a teltebb lányokra. max. 15 kg +ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!