Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vezetés szexis?
Én is, nyugi :)Múltkor a haverom vitt haza autóval, akkor ültem mellette először. Annyira jól nézett ki, azóta látom benne a jó pasit, nem csak a havert... hülye vagyok. :)
Rosszindulatúaknak: 1200es ladája van! :D
Szerintem nem maga az autóvezetés, hanem hogy tanít, irányít, ő a domináns fél. Ez olyan klasszikusan férfias dolog.
Én például azt imádom, amikor a párom a munkájáról mesél, és egy-egy részletet kiemel és elmagyarázza. Végigvárom, mert nem szereti, ha félbeszakítják, de utána szinte tuti leteperem.
Vannak még hasonlóan szexi helyzetek, pl. amikor ő főz, én meg csak kuktáskodom, vagy amikor utazunk és vezet, de néha rá is erősítünk, az utóbbi időben többször játszottunk főnök-titkárnős játékot :D
Utolsó: visszafelé általában nem működik, mert a dominancia inkább férfias tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!