Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfog miattam válni ez a házas pasi vajon? Hogyan vehetném már rá hogy végre döntsön és ne csak igérgessen? 20/L
Figyelt kérdés
1 éve összejárunk egy pasival de neki felesége van,nekem pedig barátom.A barátom már sejti a dolgot szerintem,bár nem érdekel mert neki köszönhető hogy ide jutottunk vagy is neki is.Ezzel a pasival jól érzem magam nagyon,egy baj van hogy felesége van,ezt igérte el fog válni.Szerintetek is elfog?
20/L
2013. ápr. 25. 10:00
11/16 anonim válasza:
azért ne kövezéétek meg, aki sose tett rosszat, az se dobálja sárral
mindenki megbotolhat
ettől függetlenül tényleg nagyon ronda dolog, amit tesz, gyáva, hogy a barátját becsapja, és megalkuvó, hogy elfogadja ezt a szerető-pozíciót
12/16 anonim válasza:
Ha el is válik, és járni fogtok, szerinted veled nem fogja ugyanezt megcsinálni, mint a feleségével? Dehogynem! Az ilyen patkányok nem változnak meg. Amúgy meg szerintem kb. 5% az esélye annak, hogy elválik. Addig hülyít ezzel a dumával, amíg akar, mert te egy naiv kis ribizli vagy, hogy dögölnél meg!
13/16 anonim válasza:
Már miért válna el?Van otthon neki egy két lábon járó háztartási gép meg egy fiatal szerető akivel (feltételezhetően)jól érzi magát.Mi kell még?Neked még csak kiszolgálni sem kell.
14/16 anonim válasza:
Szegény Elektra biztosan egy elhízott megunt feleség, aki kénytelen elviselni a gyerekek meg a lóvé miatt, hogy a férje fiatal szeretőt tart. :P
15/16 anonim válasza:
21 éves egyetemista szegény Elektra. :)
16/16 anonim válasza:
Legalább nem vagyok ribanc, mint te meg a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!