Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tapad rám minden nő?
Figyelt kérdés
Nagyon jóképű vagyok és rettenetesen jó a testem. Magas vagyok. Nem értem, miért tapad rám minden nő, és miért van olyan nehéz dolga a csúnya fiúknak. Bár én is csúnya lehetnék! Szerintetek mit kéne tennem? Már elegem van, hogy akármelyik csajt megkaphatom a tökéletes külsőm miatt, öngyilkos akarok lenni! 21/F2013. ápr. 25. 03:26
11/24 anonim válasza:
Együtt érzek haver! Én is tökéletes vagyok, és egy olyan nőt keresek már mióta aki végre nemet mond, de sehol nincs ilyen :( Nehéz az élet :(
12/24 A kérdező kommentje:
8-as 11-es pacsit!:D
Gondoltam ma lehetne forditott nap. Meg az egesz kerdest annak a sracnak uzentem aki mindenhova odairja h torzszulott...:))
2013. ápr. 25. 10:09
13/24 anonim válasza:
12: Akkor valószínűleg nekem címezted a kérdést, hiszen nálam nagyobb torzszülöttet el sem lehetne képzelni a földön, hiszen rettenetesen ocsmány vagyok, alacsony és dagadt. :P De mindegy... egy olyan fordított napnak én is örülnék, hogy kivételesen nem utasít el senki. Majd délután tesztelem...
14/24 A kérdező kommentje:
Igen, neked szólt ! :)
2013. ápr. 25. 10:19
16/24 A kérdező kommentje:
15ös toleráld magad :)
2013. ápr. 25. 10:28
19/24 A kérdező kommentje:
18-as nem, nem ott a pont! :D
Istenem.. ez egy komolytalan kérdés, nem vagyok egyáltalán jóképű, bár a többi stimmel nagyjából (na ezért is megköveztek) de nekem már a tököm tele, hogy napi 200 kérdés erről szól, hogy csak a külső... Messzire mentem a szarkazmussal, nem tudom miért gondoltam, hogy érteni fogjátok a viccet...
2013. ápr. 25. 10:49
20/24 anonim válasza:
15ös vok sorry xD így már leesett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!