Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tapad rám minden nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tapad rám minden nő?

Figyelt kérdés
Nagyon jóképű vagyok és rettenetesen jó a testem. Magas vagyok. Nem értem, miért tapad rám minden nő, és miért van olyan nehéz dolga a csúnya fiúknak. Bár én is csúnya lehetnék! Szerintetek mit kéne tennem? Már elegem van, hogy akármelyik csajt megkaphatom a tökéletes külsőm miatt, öngyilkos akarok lenni! 21/F
2013. ápr. 25. 03:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan aludj vissza! Még nincs reggel!
2013. ápr. 25. 03:41
 2/24 anonim ***** válasza:

Terjeszd magadról azt hogy AIDSes vagy és pedofil.

A hatás tuti nem marad el!

2013. ápr. 25. 03:43
 3/24 anonim ***** válasza:
csak rosszat álmodtál
2013. ápr. 25. 04:07
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=2RaT1FAhhOw

"Terjeszd magadról azt hogy AIDSes vagy..."

Az csak addig hatásos, amíg a csaj fel nem kiált az ágyban, hogy: "Szuper, én is!" :)

2013. ápr. 25. 04:20
 5/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ásd el magad, esetleg az öncsonkítás is megfelelő lehet, én a fejeddel kezdeném...
2013. ápr. 25. 06:04
 6/24 anonim ***** válasza:
Veresd agyon magad nagyobb erősebb srácokkal, ha elmondod nekik azt amit fennt írtál, tuti deformált lesz a képed.
2013. ápr. 25. 06:23
 7/24 anonim ***** válasza:

örülök, hogy van önbizalmad

ja a mennyiség jelző nem megfelelő, mert vannak akik kimaradtak

ha ennyire jól állsz a csajoknál, próbálkozzál olyannál( nők )akit nem kapsz meg, lesz önbizalomhiányod, mert hidd el sokat nem fogsz megkapni, ez a hozzáállást én spec nem bírom, N

2013. ápr. 25. 07:42
 8/24 anonim ***** válasza:
Jaj istenem kamu. :D A sok csúnya rinyáló pö*csre reagáltál ha jól sejtem.
2013. ápr. 25. 07:53
 9/24 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu a kérdés, akkor én biztosan tudom a választ:

Minden nőnek az a gondolata, hogy majd ő megmutatja a melegeknek, hogy mekkorát hibáznak mert melegek. S ezért megpróbálják minden áron elcsábítani. Szerintem ez lehet nálad is.

2013. ápr. 25. 08:27
 10/24 anonim ***** válasza:
Ez de nagy kamu! :D Nincs olyan értelmes pasi, aki ronda akarna lenni, hogy emiatt ne kelljen egy csajnak sem. Én tudom milyen rossz az, ha az ember senkinek sem kell a külseje miatt, szóval ha nem kamu a kérdés, örülj a szerencsédnek. :)
2013. ápr. 25. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!