Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon könnyen leszek szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon könnyen leszek szerelmes, alig van olyan időszak, mikor nem szeretek senkit, csak az a baj, hogy mindig reménytelen. Tudok ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés
Ebből állt idáig az egész életem. Ahogy nagy nehezen elfelejtettem az egyiket,úgy jött 2 hónap múlva a másik. :(

2013. ápr. 24. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ismerős az érzés. Én is voltam így. Aztán azt mondtam elég, uralkodtam magamon és nem foglalkoztam semmivel. Aztán azon kaptam magam, hogy engem szednek fel :D Lett egy hosszabb kapcsolatom, de ár vége...

Azóta megint érzek így néha, és vágyok az érzelmekre, de sajnos nincs kivel megosztani :/

22/F

2013. ápr. 24. 23:19
 12/14 Bogesz:) ***** válasza:

Szerintem, az lenne a legjobb megoldás, hogy előbb próbálj meg megtudni különböző információkat az illetőről, valamint, hogy bejönnél-e neki(minden kis apróságot írj fel, egyik oszlopba a jót, másikba a rosszat). Ha úgytűnik igen, akkor örülsz és a pozitív feljegyzéseidre összpontosítasz. Ha nem vagy az esete, vagy éppen nem kedvel/keresztűl néz rajtad, akkor az összegyűjtött negatívumokat tartsd szemelőtt, és a pozitívokat meg dobd ki. Nem tudom, hogy neked mennyire válna be, de nekem sokat segített. Sok sikert!!:))

16/L

2013. ápr. 25. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha 19 éves vagy, akkor ez teljesen normális, majd elmúlik. Egy-két nagy csalódás, és abban sem bízol, aki tényleg megérdemelné.
2013. ápr. 25. 22:20
 14/14 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó kommentelővel. Sajnos :( Majd elmúlik. Egyébként szerintem ez nem jó. Mármint hogy elmúlik. Nagyszerű dolog, hogy az ember tud szeretni (persze csak ha "jól" szeret: nem követelőző, nem féltékeny, nem kisajátító, stb.) Ez nagyon sok emberből hiányzik. Én is nagyon könnyen megszeretek valakit, mindig észreveszem, mi az, amit szeretni lehet benne. De ez tényleg nem mindig jelenti azt, hogy összeillünk, vagy hogy működne köztünk a dolog. Vigyázz a lelkedre, de azért próbáld meg megőrizni ezt magadban, mert rettentő ritka tulajdonság! Nagyon kevesen képesek erre. :)
2013. aug. 3. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!