Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon könnyen leszek szerelmes, alig van olyan időszak, mikor nem szeretek senkit, csak az a baj, hogy mindig reménytelen. Tudok ez ellen tenni valamit?
Ismerős az érzés. Én is voltam így. Aztán azt mondtam elég, uralkodtam magamon és nem foglalkoztam semmivel. Aztán azon kaptam magam, hogy engem szednek fel :D Lett egy hosszabb kapcsolatom, de ár vége...
Azóta megint érzek így néha, és vágyok az érzelmekre, de sajnos nincs kivel megosztani :/
22/F
Szerintem, az lenne a legjobb megoldás, hogy előbb próbálj meg megtudni különböző információkat az illetőről, valamint, hogy bejönnél-e neki(minden kis apróságot írj fel, egyik oszlopba a jót, másikba a rosszat). Ha úgytűnik igen, akkor örülsz és a pozitív feljegyzéseidre összpontosítasz. Ha nem vagy az esete, vagy éppen nem kedvel/keresztűl néz rajtad, akkor az összegyűjtött negatívumokat tartsd szemelőtt, és a pozitívokat meg dobd ki. Nem tudom, hogy neked mennyire válna be, de nekem sokat segített. Sok sikert!!:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!