Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba eléggé jóban vagyunk és nem tudom hogy érez e valamit irántam?
Figyelt kérdés
7. osztályos vagyok ( kérlek kíméljetek azzzal hogy tul fiatal vagyok) és egy lány aki 6. osztályos nem tudom hogy bejövök-e neki... nem is tudom hogy egyátalán mit irjak.. adjatok tanácst hogyan kedveskedjek mirol beszéljünk stb stb! Gyorsna pls.2013. ápr. 21. 21:06
1/4 anonim válasza:
Megláttalak és megtetszettél, mit szólsz hozzá?:DD kb. ennyit.:DD a ti korosztályotoknak ennyi bőven elég:)
2/4 anonim válasza:
Hogy lehetsz belé szerelmes ha nem is ismred? Ha ismernéd észrevennéd rajta hogy hogyan viszonyul hozzád, tudnád mik azok a dolgok amivel a kedvében járhatsz,meddíg mehetsz a bókolás terén,ha bókolsz hogy reagál rá stb stb...
3/4 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy nem ismerjük egymást...nagyon is jool ismerjük egymást.. mindig eltervezem hogy viszek neki virágot vagy bármi ajándékot de meggondolom magam ..bókolni szoktam neki,, milyen jo a haja a fülbevalója a pólója stb ilyen alapok de általában röhög a vicceimen és ez szerintem jo jel :) De köszi mindenkinek eddig :)
2013. ápr. 22. 20:51
4/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy 'megláttalak és megtetszettél' de én még ilyet nem éreztem...Ez szerintem nem is gyerekszerelemm mivel mindent megteenék érte még a kezemet is tűzbe raknám bármit a világon( Persze vannak job kiételek) De Nem is tudom hogy hogyan tudjam meg .. hogyan vegyem rá hogy közelebb kerüljünk egymáshoz eert amikor az "összekötőnk" kérdezgette hogy mi a kedvenc eze kedvenc atza akor csak olyanokat válszolt hogy nemtudom... stb ilyeneket nem adott konrkt válaszokat :
2013. ápr. 22. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!